L’Oréal Professionnel Serie Expert Silver Shampoo | RECENZIA

20:49

Dnes som si pre Vás pripravila jednu krátku, ale o to výstižnejšiu recenziu, a to konkrétne na fialový šampón L’Oréal Professionnel Serie Expert Silver (7,80€ - 300 ml). Nieje to až tak dávno, keď som sa rozhodla, že si dám svoje vlasy zosvetliť, pretože sa mi oveľa páčia, keď sú svetlejšie. Jedným, asi najväčším problémom je ten, že krásna farba, ktorou salón opúšťame, často stráca svoju krásu krátko na to, a my zostávame so žltkastými / medenými vlasmi. Ja som si pri mojej poslednej návšteve salóna, nechala naniesť aj takýto fialový šampón, aby sa predĺžila "životnosť" krásnej svetlej blond farby. Napriek tomu sa mi postupom času začali objavovať žltkasté tóny. Návšteva salónu každý mesiac však rozhodne neprichádza do úvahy u mnoho ľudí. Nehovoriac o ničení vlasov procesom zosvetľovania. Tento šampón bol určený na použitie v domácnosti, na odstránenie oranžových / žltých odtieňov z našich vlasov, zvýšenie lesku a zlepšenie ich štruktúry. Tak poďme na testovanie! :)

Šampón používam len každé dva týždne a som rada, že jeho účinok trvá až tak dlho, na rozdiel od mnohých ostatných, ktoré som už mala možnosť vyskúšať. Keď otvoríte flakón, nenechajte sa šokovať jasnou, intenzívnou fialovou farbou šampónu - práve tá farba zabezpečuje utlmenie žltých tónov. Pri nanášaní postupujem rovnako, ako pri klasickom šampóne, na vlasoch nechám napeniť a následne nechám pôsobiť cca 5 minút. Na obale sa písalo, že by sa pri nanášaní mali používať aj ochranné rukavice, no ja som ich nepoužila. Ak si opláchnete ruky ihneď po umytí, tak sa netreba báť, že budú fialové. Čo sa týka vône, tá mi pripomína mužský parfém, alebo sprej - ale dobré je to, že po umytí po tejto zvláštnej vône niet ani stopy. 
moja obľúbená sviečka Yankee Candle je z e-shopu Bella Rose
Jediné čo mi pri tomto šampóne vadí, je to, že vlasy trocha vysušuje. To ma však vôbec neodrádza, lebo pri každom umytí používam aj kondicionér, alebo 1x do týždňa aj moju obľúbenú masku s argánovým olejom. Celkovo som s týmto šampónom veľmi spokojná, minimalizovanie žltých tónov som zaznamenala už pri prvom umytí. Taktiež moje vlasy boli svetlejšie, výraznejšie a ucelenejšie.

L’Oréal Professionnel Serie Expert Silver odtraňuje žlté vlasy, tóny - recenzia
Na fotkách môžete vidieť ako vyzerali moje vlasy po prvom umytí týmto šampónom. Vlasy sa zjednotili a nepekné žlté tóny boli preč.
Takže milé blondínky, ak ste rovnako ako aj ja unavení z mosadzných / žltých vlasov, odporúčam aby ste vyskúšali tento fialový šampón. Je skutočne koncentrovaný, na rozdiel od mnohých iných fialových šampónov na trhu, zaručuje popolavé vlasy, bez toho, aby ste ich museli profesionálne tónovať. Tiež veľmi dobre čistí a pokožke hlavy dodáva nový, svieži pocit. Pokiaľ viem, môžete ho zohnať iba v konkrétnych kaderníckych salónoch alebo online. Skvelé miesto, z kadiaľ si ho môžete zaobstarať je Notino, pretože ich ceny sú primerané a skoro vždy tu viete natrafiť na dopravu zadarmo! :)
 Aké máte skúsenosti s týmto šampónom? Čo si myslíte o takýchto fialových šampónoch?

You Might Also Like

2 comments

  1. This sounds like such a useful shampoo for blondes! Your hair looks gorgeous.
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  2. Nice post! Office applications have transformed the way we use to work and complete the task assigned. There are a variety of programs and software offered by the brand so that we can work effortlessly without time limits. To get the office setup you might have visited many websites that shows you the options to office 365 manual setup or Microsoft office free download. However, visiting the authentic or official website that is office.com/setup will solve every single issue to overcome your problem.

    ReplyDelete