Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional | RECENZIA

16:19

Eveline Cosmetics, Eveline, lak na nechty, nechty, menikúra, bez UV lampy, krása, kozmetika

Ahojte, ako sa máte? Mne sa akurát dnes začal nový, zimný semester na vysokej škole, takže odteraz nebudem mať veľmi veľa času na články, ale nemusíte byť báť, čas na nový článok si nájdem vždy. Keďže prvé 3 týždne bude prebiehať výučba online formou, študovať môžem z pohodlia domova. Má to bohužiaľ aj svoje nevýhody, a to hlavne pri komunikácii s profesormi. So zadaniami to nebude tiež najjednoduchšie, ale dúfam, že to spolu všetci prekonáme. :)

Eveline Cosmetics, Eveline, lak na nechty, nechty, menikúra, bez UV lampy, krása, kozmetika, recenzia, notino, nail polish, nails, review

Dnes si povieme niečo o zdravých, pevných nechtov, ktoré sa ani mne nepodaria vždy dosiahnuť. Preto som sa rozhodla, že si ich ako sa hovorí „vypestujem“. Bohužiaľ som presne ten typ, ktorý trpí krátkymi, mäkkými a lámavými nechtami. No napriek tomu sa mi niekedy podarí nemožné. Neviem či je za tým počasie, menej stresu alebo starostlivosť o ne. Už dlhšiu dobu som poznamenala, že ak si nalakujem nechty, lak im dodá určitú ochrannú vrstvu a sú pevnejšie, menej lámavé. Takto sa mi podarilo objaviť tento malý zázrak od značky Eveline Cosmetics. Nájdete ho na stránke Notino. Jedná sa o set dvoch lakov, ktoré sú vhodné na použitie bez UV/LED lampy. Napriek tomu, že sa nejedná o klasické gélové nechty, tá pevnosť, ktorú dodávajú nechtom je neskutočná. Čo sa týka krytia tiež nezaostáva, stačí 1 vrstva a krásna manikúra je na svete. Nezabudnem spomenúť ani priesvitný lak tzv. „top coat“, ktorý dodá nechtom krásny lesk a zvýši pevnosť. Pozrime sa čo vlastne tento produkt sľubuje:

Vlastnosti:

  • žiarivá a sýta farba
  • zaisťuje vysoký lesk
  • posilňuje odolnosť laku proti oderu a olupovaniu
  • má efekt gélovej manikúry

Myslím si, že tieto sľuby sa aj dodržali! Odtieň, ktorý vidíte na obrázku je 02. Na stránke nájdete viacero farebných kombinácii, ako je napríklad bordová, červená alebo jemne béžová. Aké máte skúsenosti s touto značkou? Od tejto značky som našla aj posilňujúci lak na nechty, máte s ním skúsenosti? :)

Eveline Cosmetics, Eveline, lak na nechty, nechty, menikúra, bez UV lampy, krása, kozmetika, nude nails, nails, recenzia, spolupráca, blog
Ako sa Vám páčia finálne nechty? Na obrázku môžete vidieť 1 vrstvu farebného laku a 1 vrstvu priesvitného top coat laku. 

You Might Also Like

2 comments