On the road

11:07

Bola som minulý týždeň v Bratislave a musím sa priznať, že najradšej by som z tade ani neodišla. Zbožňujem neskutočnú atmosféru, zaujímavosť tohto mesta a iné hodnoty. Kebyže môžem bola by som tam stále. Toľko miest na objavovanie mi ešte ostáva, že ani neviem kde mám začať. Môžno pre niekoho je to len ďaľšie tehelné pole v otrepanom prostredí ale pre mňa nie. Momentálne som z toho mesta očarená ale možno je to len predčasný stav. Môj názor si asi časom zmením ale zatiaľ to neplánujem. Láska návyk, láska zánik. Prvý deň som sa vybrala na prechádzku a na objavovanie zabudnutých častí. Zábavná bola taktiež cesta mestskou hromadnou dopravou. Najviac ma zaujala nestarnúca klasika - staré mesto. Milujem takéto rustické stavby, ktoré hovoria samé o sebe. Navštevovať Bratislavu by som chcela stále častejšie ale všetko má svoju mieru. Už sa dopredu teším na ďalší výlet a na poznatky o tejto perle nášho krásneho národa.  



  

You Might Also Like

7 comments

  1. Nádhera. Já jsem z vesnice a miluju velkoměsta. Je to pro mě něco jiného. :-)

    welcometomyworld

    ReplyDelete
  2. V bratislavě jsem nikdy nebyla, ale vypadá vážně úžasně =)

    ReplyDelete
  3. v Bratislavě jsme byli se školou dva dny a bylo tam krásně :) a zjistila jsem, že máme v Bratislavě i rodinu, tak ji možná na delší dobu navštívím v létě :))

    ReplyDelete
  4. Pěkné fotky, já mám spoustu přátel ze slovenska a trvdí mi, že slovensko nejsou jen tatry :) Asi mají pravdu, musím se tam mrknout !

    LENNY MALI .com

    ReplyDelete