NEŽ VYDÁM ČLÁNOK

18:27

Mnohí si myslia, že články sa proste len napíšu možno aj za 10 minút a hotovo, blog nespí. No nie, nesúhlasím. Ja osobne sa priznávam, že písanie jedného článku mi trvá dosť dlho, pretože chcem aby som s ním bola spokojná a maximálne hrdá nato, že som nepublikovala len tak zo zúfalosti aby som predsa len niečo mala. Je pravda, že niektoré články prídu len tak neplánovane. Ja mám väčšinou problém s tým, že by som sa rada rozpísala, ale pomyslím si, že kto by čítal takéto dlhé romány.  Asi nikto a preto si aj viac krát prečítam celý článok, krátim text, hľadám synonymá a rozmýšľam čo a ako ďalej. Raz za čas sa mi ale stane niečo úplne iné a vôbec ma nenapadnú žiadne nápady či myšlienky. Mrzí ma to, ale vtedy pokračujem nabudúce. Niekedy to proste nejde, a preto to netreba robiť nasilu. Veru je to dlhý proces. Keď je už článok ako tak hotový, tak sa pustím do kontroly pravopisu. Žiadne chyby, prosím! Nadarmo budete mať obsahovo skvelý článok keď bude plný chýb a od čítania odradí ešte aj vašich verných čitateľov. Po kontrole jednoducho článok len uložím a nechám ho na nejakú dobu odpočívať. Len výnimočne ho rovno publikujem. Medzitým si vyberiem a upravím fotografie, ktoré chcem pridať do článku. Mali by byť kvalitné, tak sa snažím niečo porobiť a byť spokojná s prácou. Dôležitý je aj čas vydania a preto si niekedy rada počkám na správnu chvíľu, keď sú ľudia najaktívnejší a motivovaní prečítať si niečo nové. S článkom musím byť vážne aspoň na 100% spokojná, inak ho asi neuvidíte. Po dôkladnej kontrole už ostáva len jedna úloha - zobraziť si náhľad, aby som vedela, že všetko vyzerá tak ako som si to predstavovala. A hotovo! Článok je pripravený uzrieť svetlo. 

You Might Also Like

29 comments

  1. máme to podobné :) mě občas článek trvá i 3 hodiny spolu s fotkami :D
    Denisse Beauty

    ReplyDelete
  2. Jsem na tom hodně podobně :D ..někdy mám nápadů, že je nestíhám ani všechny zrealizovat a jindy (většinou, když mám zrovna volno a mohla bych se věnovat blogu) tak nedokážu napsat ani řádku.. ale už to mám aspoň tak vychytané, že nejlíp se mi píše ráno ;)

    ReplyDelete
  3. great
    Have a nice week dear,
    xoxo
    http://stylishpatterns.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  4. Sice teprve s blogem začínám, ale tak trochu už vím, že napsat článek není věc na 5 minut. Pěkný článek a plně s tebou souhlasím :)
    NÁŠ BLOG!!!:)

    ReplyDelete
  5. very nice post my darling
    would you like to pass from my blog?
    <<< fashion blogger Pamela Soluri >>>
    I wish you an happy day
    kiss

    ReplyDelete
  6. Ja ešte kým nájdem foťák s fotkami... no chvílu to trvá :D

    ReplyDelete
  7. nice post!
    I agree, i follow you, now you follow me :)
    seecreetivee.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. amazing blog :) follow for follow? kiss
    http://loryschannelmakeupandbeauty.blogspot.it/

    ReplyDelete
  9. Mě příprava článku trvá většinou od jedné hodny nahoru, když nepočítám focení, úpravu fotek apod.
    Budu ráda, když navštívíš, případně dáš odběr mému blogu. :)

    Dendy

    ReplyDelete
  10. Super článek, který ukazuje, že napsat článek není jenom tak. Já to mám podobně, ale výjimečně mám chvilky, kdy na mě přijde nějaká múza a mám článek, se kterým jsem spokojená raz dva. :)

    SweetElis

    ReplyDelete
  11. Úplne s tebou súhlasím :)

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    ReplyDelete
  12. To máš teda naprostou pravdu. Já obvykle u článku trávím celý den, a než ho dopíšu tak je večer, tak se vrhnu na fotky potom na kontrolu pravopisu a potom ho až vydám.. Dlouhá cesta:)

    July Favourites

    ReplyDelete
  13. Súhlasím s tebou. Čo sa týka publikovania článkov, u mňa to závisí od nálady. Niekedy ich nechám -ako si povedala- odstáť, inokedy som netrpezlivá a príspevok musím okamžite zverejniť :)

    ReplyDelete
  14. Really nice post!
    I followed you a few days ago :)

    xx ♥,
    yudemere

    ReplyDelete
  15. Well written, girl, I would love getting a posting done in ten minutes time. It's just not possible. Lovely blog here btw! Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    ReplyDelete
  16. mám to rovnako ako ty ! vždy si článok po sebe dôkladne prečítam, snažím sa neopakovať rovnaké slová, skracovať texty, aby to ľudí bavilo a neprestali niekde v polovici, keď ich to prestane baviť.. vyberiem kvalitné fotky, upravím ich a až potom dám na blog. Samozrejme prídu aj nečakané inšpirácie a potom len chrlím jeden článok za druhým :)
    COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  17. Veľmi dobre to poznám, a preto s Tebou súhlasím. :-)

    Katharine-fashionisbeautiful
    Súťaž so Zonerom

    ReplyDelete
  18. great blog hun!

    http://rosdays.blogspot.co.il/

    ReplyDelete
  19. Moc pěkně napsané a vlastně úplně pravdivé:)
    btw skvělý blog a moc se mi líbí tvůj design!:)

    ADEL'S FASHION LIFE

    ReplyDelete
  20. I feel the same way! Refreshing to have some honesty.
    Followed you.

    SHARPEST-LIVES

    ReplyDelete
  21. Cool look! Have a nice day :)

    If you comment my post, I will comment your five posts!
    www.sandrakopko.com

    ReplyDelete
  22. Taky nad článkem strávím dost času, pravopis a gramatiku si hlídám hodně, samotnou mě u někoho chyby hned bijí do očí nebo nemám ráda, když někdo pořád opakuje jedno slovo, na to se snažím dávat pozor hlavně v recenzích :-) Nejvíc jsem alergická na "by jsme" a podobné, chápu, že ne každý tu češtinu úplně ovládá, ale mě to vždycky udeří do očí :-D Jinak články většinou vydávám hned a fotky mám připravené předem, ale občas je fajn nechat ho chvíli "uležet" před publikováním :-)

    ReplyDelete
  23. So nice photos :)
    I will follow your blog, follow back?

    *XoXo
    - www.helenaprimeira.blogspot.pt
    - https://www.youtube.com/watch?v=u8FHHl3dT3g
    - https://www.facebook.com/PrimeiraPanos?ref=hl

    ReplyDelete
  24. Súhlasím s tým, že články nemám ani šancu napísať za menej ako 20 min a viac. Proste niekedy nad tým asi dlho premýšľam.. preštylizujem alebo dlho robím vo photoshope posledné úpravy na fotke - pridavanie textu a tak. I keď napíšem pár vetičiek narozdiel od teba - co čo obdivujem, no ale zatiaľ ja také články ani nemám kde by som mala toho písať veľmi veľa. :)

    ReplyDelete
  25. Tak to já mám jeden článek většinou dost nadlouho, protože píšu hodně i články na esoterické téma a to není jen tak, člověk si musí hodně ověřovat i věci okolo toho, aby si byl jistý, že nenapíše něco zcestného. Jinak to mám tak, že třeba týden nebo dva nic nepíšu, kromě článků z rubriky deník nebo když chci napsat něco, co mě fakt zaujalo. No ale krom těchto "střípků" týden nebo dva nic nepíšu a pak si vyhradím jeden nebo dva celé dny, kdy jen sedím u počítače, píšu články a ty pak přednastavuju dopředu. Strávím u toho fakt celý den, navíc když člověk ještě k tomu něco fotí a tak, sedím u toho třeba i do jedné do rána, ale pasuje mi to tak :). Akorát když píšu nějaký článek na náročnější téma pro ty, kteří o tom nikdy nic neslyšeli (třeba astrální cestování), tak nad tím i hodně přemýšlím, musím se pozastavovat nad tím, jak některé informace podat lidem, kteří to vidí úplně poprvé. A to pak takový článek píšu i dva dny.

    ReplyDelete
  26. Tiež sa s článkami dosť dlho hrám. Či už ide o pravopis,štylizáciu, fotky, úpravu.. A aj keď nie som profík v blogovaní, ani fotografovaní snažím sa s tým vyhrať vždy tak aby som bola čo najspokojnejšia :)

    ReplyDelete