ČO NEZNÁŠAM NA INÝCH BLOGOCH?

15:22


Nestarnúca téma, ktorá dokáže rozhádzať všetko možné. Sme jedineční a každému sa páči niečo iné. To je pravda, aj mne. Niekedy si nájdem čas aj nato, aby som si prezerala blogy, prečítala nové články a možno nabrala aj nejakú inšpiráciu či motiváciu na ďalší článok. Radosť navštevovať blogy, ktoré vedia zaujať so svojou jednoduchosťou. Sto ľudí, sto chutí a sto skvelých ľudí, ktorí blogujú a nikdy neprestávajú. Ako inak, nájdu sa aj výnimky. Chcem sa len všeobecne vyjadriť a možno aj pomôcť pritom, ako si zlepšiť blog a posunúť sa ďalej.


Gýčový dizajn - proste všetky existujúce farby, ozdoby, padajúci sneh, motýliky, kvetinky a dobre že nie trpaslíci. Ak chcete zaujať tak radšej voľte klasiku. Samozrejme ak sa to niekomu páči tak pochopím, ale ja som jednoznačne za biely dizajn, ktorý sa vážne hodí ku každej téme.


Hudba - milujem hudbu, ale nie hocijakú. Nemám rada keď ma článok zaujme a v pozadí mi do toho skáče nejaký song, ktorý vôbec nie je podľa môjho vkusu. Komu sa to chce stále vypínať? Pritom sa radi vraciate na nové články.


Malé fotografie - toto mi vadí asi najviac zo všetkého. Perfektný príspevok, vážne zaujímavý obsah a ja ich musím otvárať aby som nich aspoň niečo videla. Škoda, kazí to celý dojem.


Stiahnuté fotografie - ak nemáte svoje vlastné fotografie, tak si ich vyrobte pomocou rôznych kresliacich aplikácií, buďte kreatívni a verím, že prekvapíte nie len ostatných ale aj seba. Ak už vážne nemáte na výber pridajte k nim aspoň zdroj.


Recenzie len na produkty zadarmo - načo písať o veciach, s ktorými možno ani nie ste spokojné? Chváliť produkty len preto aby ste ich dostali zadarmo? Vymýšľať rôzne pozitívne veci a vynachváliť ešte aj to posledné zrnko. Nevidím v tom žiadny význam. Radšej napíšte o veciach s ktorými ste spokojné a za nič iné by ste ich nevymenili. Recenzujte si svoj vlastný život.


Kopírovanie - radšej vytvoriť niečo originálne a nezvyčajné ako byť sivou myšou, ktorá závisí od ostatných a nedokáže postaviť svoje vlastné impérium. Nekopírujte, tvorte!


Gramatika - áno, sme ľudia. Mýlime sa a to sa proste zmeniť nedá. Raz za čas, ale nie vždy. Chyby Vám bijú do očí, a Vy sa len chytáte za hlavu. Ach bože, prečo?

You Might Also Like

47 comments

  1. Uf, tak tento článek jsem se bála otevřít, ale musím přiznat, že snad ve všem s tebou souhlasím, ale jak sama píšeš, každý jsme jiný a každýmu se líbí něco jiného :)

    ReplyDelete
  2. Vo všetkom s tebou súhlasím okrem prvého bodu. Ani ja nemám rada, keď je dizajn veľmi prekombinovaný, či už farbami alebo niečím iným, ale zasa si myslím, že biela s čiernou nie vždy pritiahnu. Občas to pôsobí dosť sucho a je potrebné dať blogu aspoň nejaký farebný header. :)

    ReplyDelete
  3. Se vším souhlasím, ale někdy se přiznám, že si obrázky také postahuji z weheartit.com, ale dám zdroj! A přesně, proto nevěřím všem recenzím když někdo něco dostane zadarmo:)
    Verranda

    ReplyDelete
  4. Great post :)

    www.roseoffashionblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Nice post ;)

    http://sk-artist.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Zajímavý a poučný článek :) Taky nesnáším když mi do očí bije nějaká gramatická chyba, nejčastěji mě/mně :D

    SweetElis

    ReplyDelete
  7. super článek
    terina98.blogspot.cz

    ReplyDelete
  8. Souhlasím, hlavně s tím designem, prostě se mi líbí ty jednodušší.
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  9. Ahoj chcela by som ta pozvat na moju giveaway budem rada ak sa zapojiš 💟
    http://alexxiewstyle.blogspot.sk/2015/08/letna-giveaway.html?m=1

    ReplyDelete
  10. Thanks so much for taking the time to read and love my writing <3 unfortunately don't speak your language but you have a lovely blog keep it up! Thanks for the lovely comment on my blog, always try my best to return the support! <3

    www.thefacelessstyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Couldn't agree more with your tips. There are many people who think being blogger just write, take pictures and etc. But what nobody knows is that behind this there must be a lot of research and above all dedication.

    Denim on Denim | NEW OUTFIT POST :D
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ReplyDelete
  12. Opět skvělý článek a já musím se všemi tvými body souhlasit. Přeplácaný blog nemám ráda, strašně mi vadí, když tam má někdo tisíc barviček atd. Jsem pro jednoduchost. A hudba k tomu taky patří, protože mě to dokáže akorát vytočit a hned blog vypínám a už na něj nelezu. A blogy, na kterých jsou pořád nějaké unboxingy se spoluprácemi mi taky lezou na nervy. I když by mi to nevadilo, kdyby ten článek byl aspoň dobře napsaný, jenže některé slečny s prominutím jen hrabou věci zadarmo a potom ani nejsou schopné napsat pořádnou recenzi a myslí si, že deset vět stačí..

    Life By Peggie

    ReplyDelete
  13. very helpful advices ;)

    Alicja from Poland
    alaa5c.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. tips are amazing
    Thanks for the post
    I am your follower now <3 , I will really appreciate
    if you could follow back too :)
    diariesofahiddenfashionista.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Skvělý článek! Asi máš pravdu.

    ReplyDelete
  16. Naprosto s tebou souhlasím (y) ještě bych přidala různé tagy atd. :) ty mě taky někdy docela štvou ;) kdyby byly pojaté zajímavě proč ne :) ale většinou je to hrůza :/ capuccinolover.blogspot.cz

    ReplyDelete
  17. úplne s tebou vo všetkom súhlasím. Tiež nemám rada keď je ten blog hrozne farebný. Také jednoduché blogy mám naozaj najradšej ale každý má iný vkus. Tiež nenávidím to, keď otvorím blog a na plné pecky mi tam začne hrať hudba a aj tak sa pri hudbe nedá čítať článok. Malé fotky to už je na ľuďoch ale tiež to nemám rada. Aj ja niekedy sťahujem fotky a samozrejme že tam pridám zdroj ale oveľa radšej mám na blogu vlastné fotky. Skvelý článok :)
    Mia

    ReplyDelete
  18. Musím jen souhlasit. Nejvíce mě vytáčí hudba. Protože si otvírám více blogů naráz a potom hledám, kde to hraje a hned vypínám.
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  19. Thanks for sharing.
    Love this

    The Bandwagon Chic | Instagram | Bloglovin | Snapchat: bandwagonchic

    ReplyDelete
  20. už dlhší čas čítam články práve o tom, komu čo vadí na ostatných blogoch a v podstate sa opakujú všade tie isté body.. s väčšinou z nich súhlasím, až na prvý bod, ktorým je design. keď už chceme, aby blogeri nekopírovali a boli originálni, nemôžeme im potom hovoriť, aby mali všetci jednoduchý čierno-biely design, pretože sa hodí ku všetkým témam. blbosť! áno, trblietavé gýčové obrázky hello kitty sú tiež dosť cez čiaru, ale aj farebné designy môžu vyzerať zaujímavo. a ďalšia vec - keď sú všetky blogy čierno-biele, tak ani jeden z nich ničím nevyniká, pretože sa stráca v dave ďalších miliónov rovnako vyzerajúcich blogov, takže originalita opäť nikde. ja zastávam názor, že dizajn blogu sa nemá riadiť aktuálnymi trendmi, ale má vždy a v každom okamihu odrážať dušu a osobnosť autora. mňa osobne čierno-biele dizajny deprimujú, je to síce pekné a elegantné, ale zároveň tak klinické a neosobné... taký dizajn sa podľa mňa hodí na fashion blog, ale napr. na knižný blog sa dá vymyslieť toľko skvelých dizajnov, napr. s obľúbenou knihou, autorom atď.. ja mám napr. všestranne zameraný blog, no najviac sa venujem kozmetike a preto som ju zvolila aj ako základ dizajnu.. kozmetika je veselá, farebná, dá sa s ňou vyblázniť, tak predsa nebudem mať suchý čiernobiely dizajn, lebo "ten je univerzálny".. navyše aj názov môjho blogu je Sue and colours, tak by bolo trochu protichodné dávať si potom suchársky čiernobiely dess.. nebaví ma to, je to nuda a hlavne každý blog potom vyzerá na vlas rovnako, nie je ničím výnimočný a vôbec si ho človek, ktorý naň príde prvýkrát nezapamätá, pretože rovnakých blogov za ten deň videl už stovky.. proste toto je práve to, kde sa môžu blogeri najviac vyblázniť a odlíšiť od ostatných, je to šanca ako vytŕčať z davu, tak prečo sakra majú všetky blogy vyzerať na jedno kopyto?! toľko môj názor :)

    Krásny deň praje Sue Diamond z blogu Sue and colours
    www.sueandcolours.blogspot.sk

    ReplyDelete
  21. Ta hudba mě také občas přivádí k šílenství, ale jen v tom případě, že je rozkliknu více věcí najednou a nevím, odkud to hraje a nemůžu to najít a potom pořád hledám a hledám a jsem z toho totálně šílená :D

    ReplyDelete
  22. Bardzo fajny blog :).
    -------------------
    Mini konkurs! Kliknij w banner sheinside( sprawdzam) w bocznym pasku.
    Napisz w poście czy kliknelaś i link do bloga.
    A ja wylosuje blogi, które polece w poście, a jeden umieszcze w bocznym pasku 'czytam'.
    Mój Blog - klik!
    -------------------
    ZAPRASZAM! I DZIĘKI.

    ReplyDelete
  23. Já tu hudbu taky nemám ráda, hudba je skvělá, ale prostě myslím, že na blogu by to být nemělo. A taky nemám ráda malé fotky, ale to jsem už dlouho nikde neviděla :? :)

    ReplyDelete
  24. je to fakt pravda toto, ja by som si k tomu ešte pridala pre seba že nemam rada recenzie na drahu kozmetiku a taka čo sa neda len tak zohnať u nas tie radšej ani neotvaram

    ReplyDelete
  25. Świetny blog :D
    pozdrawiam i zapraszam do mnie :* http://madeleineee1994.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. I follow you and I hope that you repare.
    www.mowmipati.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. Nice post, i follow you already :)

    MonyikaFashion >klik<

    ReplyDelete
  28. Great blog ;)

    http://voanni.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. to je výstižné, úplně ti rozumím!

    ReplyDelete
  30. Good pictures!

    NOWY POST!  ZAPRASZAM!
    Co powiesz na wymianę komentarzami? Miło mi będzie jak zaobserwujesz, odwdzięczę się!
    MÓJ BLOG-KLIIK

    ReplyDelete
  31. Bardzo fajny blog :).
    -------------------
    Mini konkurs! Kliknij w banner sheinside( sprawdzam) w bocznym pasku.
    Napisz w poście czy kliknelaś i link do bloga.
    A ja wylosuje blogi, które polece w poście, a jeden umieszcze w bocznym pasku 'czytam'.
    Mój Blog - klik!
    -------------------
    ZAPRASZAM! I DZIĘKI.

    ReplyDelete
  32. Hi , nice blog and design ! Kisses,from Poland . I Follow You!! <33

    kimberly-lifee.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. Good post and beuty blog! :)
    caroberry ...
    Greetings! ^^

    ReplyDelete
  34. Great post!! love it :) wanna follow each other on gfc? let me know!

    http://itsmeieva.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. Great post ;)))

    www.milosczycieszkola.blogspot.com

    ReplyDelete
  36. Veľmi výstižné. Hlavne tá gramatika alebo recenzia iba o produktoch zadarmo. Akoby to niekto robil len kvôli tomu, aby dostal niečo zadarmo ..
    COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  37. I totally agree with you! I also don't like it when music starts playing on its own!

    Sarah | sarahanne14.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. Hezký článek a naprosto souhlasím :) Stávám se pravidelným čtenářem a budu ráda, pokud se staneš mým :)

    Ili Libertad

    ReplyDelete
  39. Úplně mi mluvíš z duše, přesně tohle na blozích vadí i mně :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  40. Mňa vie gramatika nahnevať do nepríčetnosti, veď blogom si predsa človek buduje aj svoju značku, dnes predsa existuje toľko možností pre overenie gramatiky, že toto sa skrátka nemôže stať. Chápem, občasné preklepy, ale zlá gramatika vie fakt odradiť. Prehnane farebný dizajn či pesničky tiež nie sú niečím, čo na blogoch vyhľadávam, hudba ma na blogoch doslova odrádza.
    Bianka

    ReplyDelete