WISHLIST FOR FEBRUARY | GIVEAWAY RESULTS

10:09


 Milujem takéto "oversized" pulóvre, ktoré sa dajú nesmierne ľahko a funkčne kombinovať. Najviac ma oslovili tieto dve farebné prevedenia. Army zelenú si proste nemôžem odpustiť a béžová je pre mňa navždy klasikou.

Sú tak decentné, ale tak skvele vedia doladiť interiér, že až. Áno, hovorím o vankúšoch. Skvelý motív v minimalisticky - škandinávskom štýle. Ja ho nejak určite zohnám.

Bez tenisiek to proste nejde a nikdy ani nešlo. Čakám na jarné teploty a nato keď si už konečne môžem odhodiť čižmy a znovu si obuť moje milované tenisky! Preferujem väčšinou také jednoduchšie a práve preto ma oslovil aj tento model značky Adidas.


Dekorácií nikdy nie je dosť a preto by som si mala zabezpečiť nejaké nové už aj ja. A keď ste dosť kreatívny, dajú sa takéto "obrazy" vyrobiť aj vlastnoručne či v počítači s Vaším vlastným dizajnom. Na internete sa dajú nájsť rôzne textúry či šablóny.

Diár. Diár, ktorý sa už raz v mojom "wishliste" objavil už aj predtým. Lenže ešte mal na titulke rok 2k15. Bohužiaľ som sa na neho takpovediac vykašľala, pretože času tiež nebolo. Nie to plánovať ešte, keď som ledva stíhala stíhať. Aj keď je už február, verím, že si už nezabudnem kúpiť diár!

Táto "taška" mi padla do oka hneď na prvýkrát. Dá sa použiť na mnoho vecí, či už v domácnosti alebo aj ako dekoráciu. So svojím dizajnom mi pripomína aj tak trochu vianočné obdobie a to je asi na ňom najviac super.



Práve takto pre mesiacom som uverejnila prvú giveaway na mojom blogu, v ktorom ste sa zúčastnili vo veľkom počte. Vôbec som to nečakala a práve preto mi bolo pri vyhodnotení smutno, že vyhráva len práve jedna z Vás. Spolu to bolo 143 komentárov, 143 milých komplimentov a 143 nádejov. 
Pomocou random.org sa mi podarilo férovo vylosovať jednu z Vás. Bol to komentár číslo 91. Aby to bolo voči mojim pravidelným čitateľom fér, tak počkám nejakú dobu, kým ma výherkyňa kontaktuje cez email. Výherkyňou sa stáva | GFC: ERiKa *  

You Might Also Like

18 comments

  1. Bardzo fajny post :)
    Paulinandmee.blogspot.com nowy post , miło by mi było gdybyś zobaczyła :D pozdrawiam xd

    ReplyDelete
  2. Gratulujem víťazke. Inak pekný wishlist

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    ReplyDelete
  3. To mi připomělo, že diář taky potřebuju! :D
    Denisse Beauty

    ReplyDelete
  4. Pulovre sú skvelé a vybrala si naozaj krásne farby, teda najmä ten zelený :)

    NITA

    ReplyDelete
  5. Gratuluji slečně! :) Super wishlist-miluju oversized věci! Taky mám ve wishlitu Adidasky,pro mě nejlepší boty :) Moc pěkné věci!

    ROSEMDIARY

    ReplyDelete
  6. Jak já miluju oversize svetry! Tyhle dva vypadají úžasně a asymetrický střih k tomu? Naprostá pecka!
    P.S. Doufám, že si nezapomeneš koupit diář! :D

    Another Dominika

    ReplyDelete
  7. Kdo nemiluje oversized svetry, že? A tyhle jsou perfektní! A all black tenisky miluju! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  8. Tyhle rámečky s nějakým inspirativním textem se mi hrozně líbí! :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    ReplyDelete
  9. pekný príspevok, najviac sa mi páči ten obraz :) vzájomné sledovanie? :)

    Dominika Makarová fashion blog

    ReplyDelete
  10. Ty svetry vypadají božsky! Já svetry zbožňuju a v tomto období je nosím téměř neustále. Diář mám už naštěstí pořízený, protože bez něj nedám ani ránu! :)

    SweetElis

    ReplyDelete
  11. Ja mám na vankúše doslova slabosť! :) A tie tenisky sú super!

    http://nicolland.blogspot.co.at

    ReplyDelete
  12. Takove boty od adidas mam taky,akorat bile,jsou super!

    All About Everything

    ReplyDelete
  13. všetky veci sú krásne, dúfam, že sa ti ich podarí zohnať :)

    P.S: Chcela by som ťa poprosiť či by si sa nešla pozrieť na blog mojej sesternici. Je to začínajúca blogerka a tvojej návšteve by sa veľmi potešila, poprípadne aj tvojmu komentáru. Ďakujem.
    http://partofnicol.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  14. świetny post i zarówno cały blog ciekawie wygląda, super zdjęcia;)
    zapraszam do nas http://justbasicstyle.blogspot.com/
    zachęcam do ocenienia zdjęć:)

    ReplyDelete