MARCOVÉ NOVINKY | HODINKY

16:30


Už ste jedny z nich mohli vidieť aj v prechádzajúcom článku, ale myslím si, že tieto kúsky si zaslúžia aj vlastný post. Nie som vôbec taký "hodinkový typ", ale v tejto dobe ma to nejako chytilo a snažím sa ich mať stále so sebou. A ani sa sebe nečudujem, pretože podľa vypadajú viac než super! Ale tak ako sa hovorí, sto ľudí, sto chutí. Obe majú kožený remienok a keď si všimnete objavujú sa na nich také jemné detaily. Podľa niektorých nič moc, veľmi jednoduché, ale u mňa boduje práve takáto klasika. Hodinky v striebornom prevedení sú vážne parádne a rozmýšľam, či si ich objednám aj v inej farbe. Zatiaľ mi tento typ hodiniek chýbal v zbierke, ale rozhodne si zaobstarám aj ďalšie. Ale, tieto zlaté hodinky sú mojim jasným favoritom! Ten "detailný" remienok je proste bombový! Rozplývať sa nad nimi budem asi inokedy, pretože sa Vám musím pochváliť s mojím novým sketchbookom! Škicujem dosť často a rada by som si moje kresby uchovávala v takejto knižke, pretože už mi 1k kúskov papiera leží v šuflíku. Naviac táto predná strana je proste parádna! No nie? Mimochodom čo je vašou vášňou v tejto pochmúrnej dobe?

You Might Also Like

18 comments

  1. Naprosto dokonalé! Hodinky už pár let nenosím ale s těmito bych určitě začla.

    ReplyDelete
  2. Já mám hodinky nejraději klasicky jednoduché, které se hodí ke všemu, takže tyhle se mi moc líbí :)
    catamount

    ReplyDelete
  3. Krasne hodinky, take si musim nejake poridit :)

    ReplyDelete
  4. Tie sú nádherné... Ja hodinky nosím, mám 3 ale zvažujem dalšie (:

    Daniela

    ReplyDelete
  5. U mňa čo sa hodiniek týka tiež uprednostňujem len jednoduché konzervatívne typy. A tieto sú jednymi z nich. Určite by som ich brala. Dala by som si ich k bielej blúzke, modrým rifliam, čiernej väčšej kabelke a k mokasínam napríklad :) Mňa či je doba pochmúrna alebo nie baví stále len tvoriť blog :D ;)

    Dominika Makarová fashion blog

    ReplyDelete
  6. Krásné hodinky! Já už delší dobu přemýšlím, že bych zainvestovala do nějakých pořádných, ale stále ne a ne se k tomu rozhoupat! :)

    ReplyDelete
  7. great blog :) I follow you :)
    Have a nice week!

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  8. Jsou hezky obyčejné. Určitě se dají skvěle kombinovat. :)
    Já ae na hodinky vůbec nejsem. Nosila jsem je chvíli jako malá, byla jsem na ně fakt pyšná, ale pak jsem je ztratila. Od tý doby jsem neměla na ruce žádný. :D Ani po nich nijak neprahnu. Ikdyž občas jsou fakt skvělý doplněk! :)
    Michelle B

    ReplyDelete
  9. Hodinky sú naozaj prekrásne a hlavne jednoduché. Také mám najradšej! <3 Mojou vášňou v tejto pochmúrnej dobe je na prvom mieste jednoznačne cvičenie a samozrejme (odo mňa neoddeliteľné) čítanie kníh <3
    WITH GREY WOLF

    ReplyDelete
  10. Skvělý článek:) Podle mě člověk nepotřebuje hodinky do té doby, než si nějaké pořídí. Já hodinky nikdy nenosila ale na vánoce jsem dostala Casia od taťky a nesundám je z ruky! Když je nemám, cítím se úplně nesvá :D Troufám si říct, že je to horší jak nemít telefon. Na hodinkách je taky super to, že si každý přijde na své:) Já mám teď na wishlistu 1FaceWatch tak snad je ulovím:)

    ReplyDelete
  11. Tieto hodinky sú naozaj krásne! Veľmi by sa mi zišli, ďakujem za inšpiráciu :).

    Vladies ❤

    ReplyDelete
  12. Tak ty jsou krásné! :) Tenhle styl hodinek se mi moc líbí bohužel bych je moc neuměla nosit :/

    SweetElis

    ReplyDelete
  13. Ty jsou vážně hezké! Taková klasika, která se nikdy neokouká :)

    http://hollychicc.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  14. krásne hodinky! :)


    P.S: Ak máš čas, bola by som veľmi rada ak by si zašla na blog mojej sesternice. Je to ešte len začínajúca blogerka a veľmi by sa potešila tvojej návšteve či komentáru. Vopred ďakujem.
    www.partofnicol.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Ja si tieto klasiky naopak neviem absolútne vynachváliť a aj tieto tvoje konkrétne sú prekrásne. Podobné som dostala od priateľa, doniesol mi ich z Južnej Ameriky ako darček, a sú moje najobľúbenejšie.... nehovoriac o tom, že na ne dostávam samé komplimenty. Proste takýmto jednoduchým "šperkom" človek len dá bodku za dokonalým outfitom.=D Aspoň tak si myslím...

    ReplyDelete