JESENNÉ MUST HAVE KÚSKY

13:30

Jesenné obdobie k nám už zavítalo v plnom prúde, a my už rozmýšľame o tom, čo si oblečieme. Niekto preferuje komfort a jednoduchosť, iní zas štýlovosť a kombinovateľnosť. Väčšina z nás sa v tomto období snaží hlavne teplo obliecť, a potom na trendovosť zabúdame dosť často. Je to veľká chyba, pretože práve vrstvením sa dá vytvoriť parádny outfit! Neviem, že ako ste na tom Vy, ale ja, keď počujem slovo jeseň, tak ma hneď napadnú huňaté kardigany, pletené roláky a jemne padavé "nude" trenčkoty. Samozrejme, že aj príjemne strávený podvečer pri krbe s čajom a s obľúbenou knihou v ruke. Možno niekomu sú kardigany a svetre nudnou záležitosťou, no práve v jednoduchosti je krása. Ja asi nikdy nebudem mať dosť huňatých svetríkov a rolákov rôznych strihov. Na nich mám v tomto období asi tú najväčšiu slabosť. A to ešte nehovorím o kabelkách. Hovorí sa o jednom pravidle, ktoré by v týchto chladných dňoch malo platiť. Čím tmavšia, tým lepšia. Možno na tom aj niečo bude. Október je obdobím, kedy obchody lákajú na rôzne akcie či výhody, len si vybrať správne kúsky, ktoré nám budú aj lichotiť. Bohužiaľ sa to nám nie vždy podarí. Zľavy vedia očariť a rozveseliť nie jednu ženu. V tomto sa asi spozná každá z  nás. Vychádzame z obchodov s plnými taškami a tešíme sa z každej jednej maličkosti. Po pár dňoch sa však stotožníme s tým, že asi polovičku nikdy nevyžijeme. Osobne si myslím, že kvalita je oveľa dôležitejšia ako kvantita, aj keď túto chybu robím dosť často aj ja. Ale ako je to teda s tými jesennými kúskami? Kde si ich zaobstarať? Jednoduchosť či farebnosť? Sto ľudí, sto chutí. Práve preto Vám prinášam aj ten môj "wishlist", s ktorým sa budem v tejto dobe riadiť. Aké sú Vaše obľúbené farby na túto jeseň?
TURTLE NECK SWEATER | LACY BRA | BLUE RIPPED JEANS | CHELSEA SHOES KHAKI HAT |

Sivý rolák je nevyhnutnou záležitosťou tejto jesene. Tak pre mňa určite. Nielen, že sa dá nespočetne veľa krát kombinovať, ale s jemným akcentom dokáže vykúzliť štýlový a nadčasový look. 
Čipková podprsenka, instagramový hit tohto roka, a ak sa s jemnými detailmi viete pohrať tak to máte vyhraté. Vytvárajú zaujímavý a nežný dojem napríklad s ľahko padajúcim svetríkom či topom, možno aj s holými ramenami. 
Boyfriend roztrhané džínsy by mali byť súčasťou každého jedného šatníka. S členkovými čižmami vedia ihneď zaujať. 
Takzvané chelsea shoes už vlastní takmer každá blogerka. Niekomu sa hodia, niekomu nie. No s nimi jednoducho nič nikdy nepokazíte!
Klobúky. Nestarnúca zabudnutá klasika, ktorá sa opäť vracia aj na slovenské ulice. Dokáže dotvoriť a rozžiariť aj úplne fádny look. Dúfam, že si ju čoskoro zaobstarám aj ja. 

You Might Also Like

18 comments

  1. Skvelý výber, klobúk je uplne topkový :)

    ReplyDelete
  2. Túto jeseň ma bavia roláky, čipkované spodné prádlo a hrubé svetre :) Krásna inšpirácia.

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    ReplyDelete
  3. Myslím, že potrebujem všetko! :D
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  4. Tak to jsi se strefila přímo do mého stylu, chybí mi totiž už jenom ten klobouk :) a máš pravdu, taky na podzimu miluju tu možnost vrstvení a zachumlání se do teplého kardigenu :) a roláků není nikdy dost!!
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  5. náhoda že všetky tieto kúsky už vlastním, tak už som asi aj pripravená na poriadnu jeseň ;) super článok

    ReplyDelete
  6. Práve si ma naladila na ten rolák :D Ja s tým mám ale problém taký, že mám pocit, že ma to škrtí :DD Skvelý článok ♥
    Girl with pink nails aj s GIVEAWAY!!!

    ReplyDelete
  7. Great pieces, i love the bralette and booties :)
    xo
    Sauniya | Find Your Bliss ♡

    ReplyDelete
  8. Mě se hrozně líbí ten rolák, taky bych ho brala, žádný doma vlastně ani nemám. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  9. Dokonalý wishlist, presne podľa môjho vkusu! A práve som zistila, že nutne potrebujem sivý rolák :D

    NITA

    ReplyDelete
  10. Podobné botičky a rolák som si už kúpila, tak už len doladiť ten zvyšok! :-) Super článok :-)

    www.allaboutnathalie.com

    ReplyDelete
  11. Minulý týden jsem si stihla koupit rolák, kloubouk a kotníčkové boty :) Roláky jsem nosila celkem nerada, ale teď jsem si ho docela oblíbila :) Super inspirace!
    Meet My Lovely World

    ReplyDelete
  12. Super kousky! :) Nějaké botky si potřebuju nutně sehnat :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  13. Ten klobouk a boty se mi moc líbí. Svetr je na mě moc krátký, mám raději delší střih. Díky za inspiraci, v nejbližší době se půjde na nákupy :-)))

    ReplyDelete
  14. veľmi sa mi páčia topánky aj rolák :)
    ORLLING

    ReplyDelete
  15. Super věcičky :) ta podprsenka je skvělá :)

    ReplyDelete
  16. Ahoj, boty se mi líbí. Teda přesně tenhle styl. Osobě bych šla spíš do hnědých, tam mi přijde, že lépe vynikne kůže. Akorát vybírám tady https://www.eobuv.cz/damske/kozacky-a-jine/kotnikova-obuv.html Doporučila bys mi nějakou značku? Počítám do 3000 Kč, více se mi dávat moc nechce. Moc díky Mirka

    ReplyDelete