FM BY FEDERICO MAHORA | PLATÍM ZA VÔŇU, NEPLATÍM ZA ZNAČKU

13:28


Hlavné zložky parfumu FM INTENSE 21

Hlava: neroli, citrón, aldehyd, ylang-ylang, bergamot
Srdce: konvalinka, korienky fialky, ruža, kosatec, jazmín     Základ: santalové drevo, pižmo, vanilka, ambra, mach, pačuli, vetiver
Pred pár dňami som rozmýšľala, že by som rada vyskúšala nejaký taký ten "lepší" parfém, no keď som uvidela tie ceny, hneď som hľadala nejakú alternatívnu možnosť. Netrvalo mi to dlho kým som narazila na e-shop parfumylacno.sk, kde som si vážne nevedela vybrať. Myslela som si, že je to len taký istý e-shop ako tie ostatné s klasickými vôňami. Na tejto stránke nájdete parfémy značky FM, čo znamená - že platíte za vôňu a nie za značku. Neplatíte zbytočne za reklamu, drahé obaly, flakón a aj za nejakú známu osobu, čo parfém prezentuje. Na tejto stránke sa nachádzajú parfémy len pod číslami, ale pri nich je napísaná vôňa, na ktorú sa podobá poprípade sa rovná. Ja som si vybrala vôňu, ktorá ma už pomerne dosť dlho fascinovala. Jedná sa o vôňu, ktorá bola obľúbená aj u známej módnej ikony. Ak myslíte na Marilyn Monroe, tak tipujete správne. Parfém, ktorý som si na tejto stránke vybrala sa nachádzal pod číslom 21 a bol pomenovaný nasledovne : Dámsky parfum FM INTENSE 21 nezamieňajte s CHANEL No.5. Neviem, ako Vás tak mňa to maximálne lákalo vyskúšať, či sa táto vôňa aspoň troška podobá na tú "pravú". Flakón a aj balenie sa nesú v znamení minimalizmu, ale ani mi to nevadí, pretože menej je niekedy viac. Vonkajšok tak teda vážne nemá nič spoločného s pravým parfémom. Možno, že niekoho hneď odradí aj flakón, ale ten sa nedozvie, že aký poklad sa v ňom skrýva. O to viac ma zaujímalo to, že čo sa skrýva vo vnútri. Ak ste už mali skúsenosti s touto vôňou, tak viete, že sa má takú jemnú dámsku kvetinovú arómu. Slovami sa to ani opísať nedá, ale tento parfém ma milo prekvapil. 
A to dokonca nie len vôňou, ale aj výdržou. Nečakala som, že aj po umytí rúk či celodennej prechádzke ju ešte stále budem cítiť. 
Myslím si, že ak by som nepoznala originál, alebo nevedela, že je to FM parfém, tak by som to vážne nerozoznala! Priznám sa, môj prvý dojem nebol najlepší, pretože ma nazačiatku vôňa ani neoslovila. No po pár dňoch, čo som ho používala sa to úplne zmenilo. Pomaly sa začali objavovať vône, ktoré sa skrývali doposiaľ vnútri. Vtedy som zistila, že som vážne skvele vybrala. Ak máte radi jemné kvetinové vône, ktoré 
podčiarkujú Vašu eleganciu, tak je táto vôňa ideálna práve pre Vás. Máte skúsenosti s FM vôňami?

You Might Also Like

8 comments

  1. O těchto vůních jsem vůbec nevěděla, ale parfém nevypadá špatně, i ten elegantní minimalistický flakónek se mi moc líbí :-)
    Lovely imperfections

    ReplyDelete
  2. Ony se ty FM docela podobají originálům, ale bývají v menších flakonech, než originály a celkově zas tak laciné nejsou. A nesnáším to lživé prohlášení "nezaměňujte s (název originálu vůně)", když tím chtějí říct "zaměňujte".

    ReplyDelete
  3. taktiež som robila na jeden FM parfum recenziu :) musím povedať tiež, že výdrž a vôňa boli skvelé! len som sa nevedela zbaviť takého zlého pocitu, že nekupujem originál :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  4. Vône od FM som kedysi mala a veľmi som si ich zamilovala. Osobne mám doma ešte FM s číslom 5, no moje obľúbené sú aj tak detské alebo feromónové :)

    ReplyDelete
  5. Nemám žádné zkušenosti s těmito vůněmi, ale líbí se mi nápad. Vyrobit vůni, přirovnat ji k nějaké drahé značce a prodat za levno. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  6. Květinové vůně miluju, ale musím říct, že tenhle parfém vidím poprvé, super post!

    Adel z adeljulisova.blogspot.cz

    ReplyDelete
  7. Ten minimalistický dizajn sa mi nesmierne páči :)

    ReplyDelete