MOJA PRVÁ OBJEDNÁVKA Z KRASOTIKA.SK

12:38

Obsah kabelky na e-shope krasotika.sk ku mne dorazil už minulý týždeň, no až dnes som sa k tomu dostala, aby som Vám o týchto produktoch povedala o niečo viac. V balíčku na mňa čakala kontúrovacia paletka značky Sleek, matný rúž značky L.A. Girl a ďalší tužkový rúž od Sleek.
Moja prvá objednávka pozostávala len z troch častí. Mojím prvým produktom, ktorý mi skončil v kabelka bola paletka na kontúrovanie. Jedná sa o sadu farebných korektorov, ktoré zakryjú nedostatky Vašej pleti. Obsahuje presne šesť farieb, ktoré sa dajú navzájom aj kombinovať. Zelenú, fialovú, modrú, červenú, žltú a oranžovú. Každá z nich má iné využitie a iný význam. Zelená napríklad zakrýva červené fľaky alebo červené miesta na Vašej pleti. Samozrejme, že po zakrytí ešte treba použiť aj make up. Je od anglickej značky Sleek, ktorú môžete vidieť hlavne u zahraničných youtuberkách, no vďaka slovenskému e-shopu, je už dostupný aj u nás. Rada experimentujem a to sa ukázalo aj pri výbere matného rúžu. Matné rúže sú teraz hitom, a rozhodnem som si nemohla nechať ujsť tento šialený odtieň. Áno, je modrý. Konkrétne od značky L.A. Girl - blue valentine. Farba je veľmi intenzívna a dlhotrvajúca. Najväčšou výhodou je pr mňa to, že moje prey nevysušuje. Myslím si, že si nabudúce zaobstarám aj nejaké jemnejšie, béžové odtiene, pretože som s týmto rúžom veľmi spokojná. S vhodným tieňovaním by to mohlo pôsobiť veľmi zaujímavo. V nasledujúcom článku Vám ukážem, ako nato s takýmito výraznými rúžmi. Čo Vy nato? Ako posledný produkt, som si vybrala tiež rúž a to taktiež od značky Sleek, ktorý je vysúvací. Siahala som po jemnejších odtieňoch a tak som si vybrala tužku v odtieni - power pink. Celkovo sa mi tento rúž na obrázku až tak veľmi nepozdával, no naživo som ostala veľmi milo prekvapená. Prišla mi presne táka "nude" farba, akú som očakávala. Má jemnú konzistenciu, až taká balzamovú. A to najlepšie na tom je to, že táto ceruzka Vám dodá efekt plnších, väčších pier. Myslím si, že táto objednávka zo stránky krasotika.sk nebola posledná.

You Might Also Like

22 comments

  1. Pěkný nákup :) ale na modrou rtěnku bych odvahu neměla :D

    eLblog

    ReplyDelete
  2. Téda ta modrá barvička no nevím nevím doufám, že pak nám ukážeš i fotku :)

    ReplyDelete
  3. Moc hezky sis nakoupila. O tomto eshopu slyším poprvé, ale podle foteček tam budou mít krásné věci. Ta modrá rtěnka je perfektní :-))

    ReplyDelete
  4. Paletka od Sleek vypadá skvěle! Na modrou rtěnku bych neměla odvahu, ale těším se, až s ní vyrazíš do ulic a ukážeš nějakou fotečku! :)
    Meet My Lovely World

    ReplyDelete
  5. Nádherné fotky a moc příjemný blog :-) ta modrá barvička je odvážná, ale koukala jsem i na další odstíny a určitě bych si vybrala, a ne jenom jeden :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  6. Dobrý nákup, len ten modrý rúž, fúú, neviem, či by som si trúfla. :D

    Pozývam teba a tvoje čitateľky na súťaž:
    Rebelliouslily

    ReplyDelete
  7. Úplně mě zaujala ta modrá rtěnka, osobně bych na ni asi odvahu neměla, ale strašně moc se mi líbí, když ho někdo dokáže nosit :)

    ReplyDelete
  8. taktiež som zvedavá na modrý rúž :) inak objednávky z krasotiky milujem! :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  9. Wow, myslím si, že odvážná jsem dost, ale na tuto barvu bych asi neměla :D Navíc bych vypadala asi ještě víc jako mrtvola :D Ale věřím tomu, že ti bude slušet, těším se na foto ♥

    Pauline's Tiny World

    ReplyDelete
  10. Modrý rúž je super, ja mám tiež modrú vo svojej zbierke. Z Krasotiky som ešte neobjednávala, lebo celkovo kozmetiku radšej kupujem v kamenných obchodoch.

    NITA-NEW POST

    ReplyDelete
  11. AJ ja som uz davnejsie rozmyslala, ze si odtial cosi objednam, no nemaju tam az tak toho, po com tuzim :D

    ReplyDelete
  12. teším sa na ten článok s rúžom, lebo som zvedavá ako vyzerá na perách :)
    Drew's Beauty

    ReplyDelete
  13. Paletka Sleek vyzerá fakt skvelo! Na modrý odtieň pier by som nemala odvahu, teda aspoň ho nosiť na ulici, skôr by som to ja považovala za taký efektný kúsok na fotky :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    ReplyDelete
  14. Paletka na kontúrovanie vyzerá skvele, ale na rúž by som nemala odvahu. Síce čierny napríklad nosím, ale modrý by som si asi nekúpila :D.

    ReplyDelete
  15. Sleek vyzerá super, ja mám od nich zálusk na kontúrovaciu paletku. :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  16. úúú, zaujímavé vecičky :) som veľmi zvedavá ako budeš vyzerať s modrým rúžom.

    dazzlera.blogspot.sk

    ReplyDelete
  17. Nejvíce mě zaujala ta paletka od Sleeku. Celkově slyším na Sleek samé chvály. To abych si také něco pořídila!
    Krásný článek a krásné věci!!!
    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  18. Ja sa musím priznať, že som si len preletela moje blogy, ktoré odoberám, lebo som dnes veľmi nemala čas na hlboké čítanie, ale musím okomentovať aspoň to, že máš krásne fotky a naozaj super "naaranžované" a zaostrené... ♥

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Ten sprchový gél som mala a bol úžasný, takú nádhernú vôňu levandule často nevídam. Hotová rozprávka presne ako píšeš.
    Bianka

    ReplyDelete