ČO SA MI OCITLO V POŠTOVEJ SCHRÁNKE? | BIONATURAL.SK

13:20

Neviem ako ste natom Vy, ale ja tak rada skúšam nové produkty, že to sa ani opísať nedá. Kozmetika ma dokáže osloviť aj krásnym obalom a to nie ešte vôňou, vôňou levandule. Teraz dom zaťažená hlavne na bio produktoch, a to nielen v stravovaní, ale aj v kozmetike. Práve blog mi stále ponúka možnosť pohybovať sa v tejto sfére, pričom neustále narážam na nové produkty, ktoré stále s radosťou vyskúšam, recenzujem. Tentokrát sa mi v schránke objavil balíček, ktorý som si objednávala presne včera. A dnes tieto produkty už držím v rukách. Neuveriteľné, ale takto by to malo byť stále. Moja prvá objednávka z e-shopu BIOnatural.skobsahovala dve produkty. Prvým produktom, ktorý som si vybrala bol sprchový gél značky Oléanat, ktorú vyrába francúzska firma  Le Secret naturel v mestečku Provence. Tento gél ma oslovil hneď krásnym dizajnom, ktorú nenájdete len tak na každom rohu. Vybrala som si vôňu levandule, pretože jej vôňa dokáže zázraky. Konzistenciu má podobnú, ako aj iné klasické sprchové gély, ale predsa je niečím jedinečná. Jedná sa o organickú kozmetiku, ktorá nebola testovaná na zvieratách. Ja som siahala som menšej variante - 250ml/4,99€, ale je dostupná aj väčšia varianta a to 1000ml/10,99€. Ak tu nieste po prvý krát, tak asi už viete, že aj ja trpím pomerne dosť problematickou pleťou. Od vtedy, sa snažím nájsť ideálne produkty pre moju pleť. Vyskúšala som x značiek, či už bio alebo klasických, z desiatich produktov mi pomohol jeden. Objavila som bylinný prášok Tarika na akné značky Ecce Vita. Jedná sa o produkt, ktorý bol vyrobený v Indií. Čítala som na tento produkt nesmierne veľa recenzií a to hlavne kladných. Neváhala som, za vyskúšanie predsa nič nestratím. Mal by odstrániť vyrážky ba i jazvy po akné. Dokonca nielen odstraňuje, ale aj čistí, vyhladzuje. Používa sa ako klasická maska. 1-3 čajové lyžice vymiešame s vodou, mliekom či dokonca som čítala, že aj s jogurtom. Necháva sa pôsobiť na postihnutých miestach 20 - 25 minút. Odporúča sa používať 2x denne pri vážnych ochoreniach pleti. Výsledky by sa mali dostaviť už po 10 dní. Moja prvá aplikácia bola zahájená, aj keď začiatkom Vás asi prekvapí čudná vôňa, no dá sa nato zvyknúť. Som zvedavá, že či bude zmena badateľná, ale myslím si, že áno. Už teraz sa cíti moja pleť úplne inak, ako je zvyknutá. 

You Might Also Like

17 comments

  1. Jsem ráda, že období akné je už za mnou, a když už se nějaké objeví ve stresovém období, tak je hned pryč. Ale myslím, že prášek pomůže hodně puberťákům, kteří jsou na své akné pěkně naštvaní! :)

    Inka Lifestyle Blog

    ReplyDelete
  2. Tá Tarika ma celkom zaujala, počúvam na ňu samé chvály :)

    ReplyDelete
  3. To vypadá hrozně super, hned bych zkusila :)
    Ejnets in Lisboa
    Zajímá tě cestování? Přidej se do naší skupiny pro Czech Travel Bloggers TADY :)

    ReplyDelete
  4. Popravdě nevím co mě zaujalo víc. Jestli sprcháč nebo ten prášek. Ani o značce ani o samotných produktech jsem zatím neslyšela ale mrknu se po nich :)

    MagicBeautyLife

    ReplyDelete
  5. Tak ten prášek na akné bych nutně potřebovala, snad bude fungovat :)) A moc děkuji za krásný komentář! :*
    BLOG EVERYTHIN KATE

    ReplyDelete
  6. Ahoj, přišla jsem ti poděkovat za moc milý komentáře u mě na blogu, jsi zlatá, děkuju! :)

    Jinak vůni levandule miluju! :) Pridukty vypadjí moc hezky, poslední dobou se o podobnou komsetiku dost zajímám, musím na to mrknout víc. :)

    blog Days of Daysy
    Agregátor blogů - zviditelni svůj blog

    ReplyDelete
  7. Sprchový gél vyzerá naozaj super :) páči sa mi aj jeho priesvitné balenie

    ReplyDelete
  8. zaujímavý prášok, ešte som o ničom takom nečítala :)

    ReplyDelete
  9. Ten sprchový gél by som rada vyskúšala ♥ Milujem levanduľu ♥

    * Korean Beauty Haul *

    ReplyDelete
  10. Tak toto vôbec nepoznám. Vyzerá super :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  11. Aj ja som maniak do skúšania kozmetiky - potom moja peňaženka len plače :D :) Produkty vyzerajú zaujímavo. O týchto produktoch som vôbec nepočula. Ďakujem za tip :)

    Accessoriesforbeauty

    ReplyDelete
  12. Vypadá to zajímavě, neznám. Ale levandule nikdy nic nemůže pokazit.
    LenaČerge

    ReplyDelete
  13. Na blozích mě nejvíc baví, že se díky takovým článkům můžu dozvědět o zajímavých věcech, díky za tip! :)

    ReplyDelete
  14. Ani o jedné z věcích jsem neslyšela! Díky za tipy! <3
    Super článek! <3 :)
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    ReplyDelete