TESTUJEM PRODUKTY ZNAČKY SOAPHORIA | BLUEBERRYHILL.CZ

14:45

Tento týždeň mi prišiel sľúbený balíček produktov značky Soaphoria z eshopu blueberryhill.cz. Najviac ma prekvapil milý dotaz od zlatej slečny, Kristíny, s ktorou som komunikovala prostredníctvom emailov. Kedže ma pomerne dosť trápi problematická pleť, vyrážky, rôzne začervenania a menšie jazvičky, tak som siahla po maske z aktívneho uhlia, ktorá sľubuje veľmi, ale veľmi veľa. Sľubuje to, že keď uvidíte výsledok, poviete jednoducho len WHOW! A tak aj bolo! Viac sa dozviete nižšie. 
Už veľmi dlho som chcela vyskúšať produkty od tejto značky a musím uznať, že ma veľmi milo prekvapila. Túto masku používam len veľmi krátku dobu, 3 dni, ale už teraz viem, že ma bude čakať ďalšia objednávka. O tejto maske len toľko, že má 50ml, je v plastovej nádobke s kovovým vrchnákom. Mala by vydržať na 12 dávok. Je práškovitá a používa sa tak, že cca jedna čajová lyžica sa rozmieša s vodou, mliekom či dokonca s jogurtom. Miešame dovtedy, kým nevznikne pasta, ktorá je už natierateľná. Ja som ho zatiaľ vyskúšala len s vodou a to v pomere 1 : 2. Nanáša sa tvár, na partie okolo nosa, brady a líc taktiež. Dôležité je však to, aby sme vynechali partie okolo očí. Bolo by to dosť nepríjemné, ak by sa nám táto hmota dostala do našich očí. Necháva sa pôsobiť tak 15 - 20 minút a potom sa zmýva čistou vlažnou vodou. Výsledky sú vážne zbadateľné, už po prvom použití. Hlavne ako som spomínala, ak trpíte problematickou, mastnou pleťou. Cenovo sa táto maska pohybuje v prepočte na cca 6€ za 50ml.

Ďalším produktom je tento skvelý kávový peeling, ktorý som si objednala aj preto, lebo by mal byť skvelým pomocníkom proti celulitíde. Už som o tom tiež veľa počula, že káva je skvelým bojovníkom v tejto sfére. Nielenže skvele chutí ešte je aj užitočná. Tento telový peeling má na vrchu skôr takú olejovitú konzistenciu a spodku sú usadené časti a zrná kávy. Pri použití to treba samozrejme premiešať. Okrem toho, že nás pomácha zbaviť celulitídy, taktiež odstraňuje odumreté časti našej pokožky a zanecháva ju hladkú a vyživenú. Používa sa počas sprchy a to jednoducho sa vmasíruje do pokožky a potom následne zmyje vodou. Ja som tento peeling nechávala pôsobiť cca  5-10 minút. Ale to asi závisí podľa potreby a podľa toho, ako máme na seba času. V podstate som s objednávkou spokojná a s produktmi? To by som sa tu ešte mohla rozpisovať až do polnoci. Soaphoria ooäť nesklamala. Cenovo je taktiež celkom prípustná pohybuje sa cca 8€/250g.

You Might Also Like

23 comments

  1. To vyzerá naozaj skvelo! :) Krásne fotky a super recenzia :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  2. Máš úplne úžasné fotky! :-) A tá maska ma veľmi zaujala. Minule som skúšala podobnú sypanú masku so zeleným ílom a celkom sa mi tieto sypané masky pozdávajú. Navyše mám mastnú pleť, takže podľa toho by to mala byť maska akurát pre mňa.. :-)

    Papi Lapi Blog

    ReplyDelete
  3. Já jsem měla sprchový krém a ten voněl dokonale a ještě mám masku bílý jíl :)

    ReplyDelete
  4. Soaphoria je skvelá! tiež som testovala pár ich produktov a bola som veľmi prekvapená :) ten peeling by som skúsila :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  5. Od Soaphoria jsem měla masku a byla fajn! :)

    ReplyDelete
  6. Kraaaasne fotky :) ja mam inak tiez problematicku plet mala by som tu masku vyskusat :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    ReplyDelete
  7. Soaphoria je skvělá, už jsem toho vyzkoušela hodně, ale nejlepší byla asi čokoládová sprchová pěna, ta vůně byla božská :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  8. Krásný článek :) je pravda, že od značky Soaphoria nás něco dlouho láká ;)

    ReplyDelete
  9. Soaphoria je moc fajn! A kdybych měla zavzpomínat, který výrobek byl úplně TOP, asi bych se rozhodovala mezi Chillophoria maskou a ASKAM maskou. Obě byly boží :-)
    Bebe

    ReplyDelete
  10. Ten prášek na masku jsem si chtěla objednat také, tak teď alespoň vím, že to za to stojí! :)
    Kendy’s world

    ReplyDelete
  11. Líbí se mi ten kávový peeling, vůni kávy miluji. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  12. Hneď na prvý pohľad ma zaujal kávový telový peeling <3 Nádherné fotky!
    WITH GREY WOLF

    ReplyDelete
  13. Soaphoria je úžasná značka a zatím jsem se všemi produkty, které jsem zkoušela, byla naprosto spokojená. :)
    Ps. Po půl roce jsem se vrátila ke psaní, tak budu moc ráda, když se podíváš na můj blog.
    vanilková Cath

    ReplyDelete
  14. Obojí vypadá dost zajímavě. :) Ten peeling musí naprosto božsky vonět. :)

    ReplyDelete
  15. Tak mě teda hodně zaujala ta maska, to by bylo přesně pro mě. Akorát by mě asi otravovala tahle aplikace jak se znám :D

    Cosmokočka

    ReplyDelete
  16. Ty máš tak krásné fotky! Radost pohledět:)
    Tina

    http://tinasmerdova.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Nádherné fotky♥ od tejto značky mám jeden krém s aloe vera a nemôžem si ho vynachváliť! :)

    ORLLING

    ReplyDelete
  18. Pěkný článek a musí to být super kosmetika. Moc mě zaujal ten kávový peeling, problémy s celulitidou trochu mám a nic moc mi nepomáhá, tak by mě zajímalo, jestli tohle by mi pomohlo. Zanechává to viditelný výsledek? :)
    Inspiration by Linda

    ReplyDelete
  19. Tak toto vyzerá naozaj perfektne :) Za mňa veľké plus

    ReplyDelete
  20. Tento peeling od Soaphorie jsem měla, akorát jinou vůni a je opravdu fajn :) A máš to moc hezky nafoceno, hlavně se mi líbí detaily toho peelingu :)

    Piosek

    ReplyDelete
  21. Moc mě zaujal ten kávový peeling! <3
    Super článek! <3 :)
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    ReplyDelete