SWIMWEAR INSPIRATION 2018 | LASCANA.SK

13:12

Plavky sú z lascana.sk
Leto. Každý z nás sa chystá na dovolenku či už k moru, alebo len na územie Slovenska. Plavky a plážové oblečenie je naozaj neodmysliteľné od tohto obdobia. A práve preto, by nikto nemal vyraziť do vybranej destinácie bez toho, aby si zaobstaral dokonalé vybavenie na pláž. Momentálne sa aj ja chystám na jednu kratšiu dovolenku do Chorvátska, takže plavky sú pre mňa naozaj najdôležitejšie. Ísť k moru bez plaviek? Tak to je asi nejaký zlý vtip. S balením som ešte vôbec nezačala, a to už vyrážame o pár dní. S plavkami som dopadla ale úplne inak. Nenechala som to tak ako iné roky na poslednú chvíľku. Obehala som skoro všetky obchody v našom okolí, ktoré ponúkajú plavky, no s ich sortimentom som nebola vôbec spokojná. Nakoniec som skúsila použiť starý, dobrý internet, kde nájdem naozaj všetko. Po krátkom surfovaní na internete som našla hneď niekoľkých sľubných e-shopov, ktoré stoja za pozornosť. Medzi nimi bol aj e-shop Lascana.sk, kde som si našla hneď niekoľko typov, strihov, o ktorých som si myslela, že by sa mi hodili. Prekvapil ma hlavne široký sortiment, komunikácia vedenia a prehľadnosť stránky. Tento overený e-shop, ktorý ponúka naozaj kvalitné a hlavne pohodlné plavky. Dodacia lehota je tiež veľmi vhodná, sľubujú dodanie do 5-6 pracovných dní. Pri nákupe nad 85€ Vám dokonca Váš nákup doručia k Vám úplne zadarmo. Krásne plavky majú aj na e-shope Bonprix.sk, z kade si už roky objednáva moja milá mamina. Tie sú tiež veľmi kvalitné a cenovo dostupné. Ideálne nielen na kúpaliská, ale aj do slanej morskej vody. Taktiež ma  zaujali plavky na e-shope Bepon.sk, kde teraz nájdete naozaj vysoké zľavy. Najviac ma oslovili plavky s kvetinovým vzorom, čo si myslím, že je absolútny hit tohto leta! Výhodou je aj, že tento e-shop ponúka plavky aj pre Vašu druhú polovičku. Odkiaľ si kupujete plavky? Preferujete drahšie plavky, ktoré vydržia oveľa viac, alebo skôr vôbec neinvestujete? S milým pozdravom, Izabell♥

You Might Also Like

20 comments

  1. Pekné plavky, hoci nie úplne môj štýl. :) Ja si ich zvyknem kupovať na konci leta v New Yorkeri, Gate alebo H&M, keď ich už vypredávajú za smiešne ceny. :D No nedávno mi mamina kúpila aj v Lidli a tie sú tiež super. Inak do nich vôbec neinvestujem, každé plavky sa totiž za pár rokov vyťahajú, tak nevidím dôvod za ne platiť vysoké ceny. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  2. Plavky sú krásne. Keby nemám doma plný kôš plaviek všetkého druhu, objednám si ďalšie :D

    THE EFFLORESCENCE GIRL

    ReplyDelete
  3. Já si plavky kupuji nejraději v Calzedonii :) před internet bych si netroufla, ale tvůj výběr je pěkný. Mě osobně se nejvíce líbí černo-bílý spodek.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  4. If you desire to improve your familiarity simply keep visiting this web page
    and be updated with the most up-to-date information posted here.

    ReplyDelete
  5. Plaviek mám dosť veľa a každý rok si kupujem ďalšie. :) Paradoxne sa nerada opaľujem a k vode ani nechodím :D No musím to zmeniť lebo už ma príliš veľa ľudí upozorňuje aká som biela :D
    DanyČuks

    ReplyDelete
  6. Hrozně se mi líbí, že na té koláži jsou převážně černé plavky :) Konečně nic ječivého a nevkusného.

    Nails from Czech - Lucie

    ReplyDelete
  7. Čierne plavky mám veľmi rada, myslím, že farba lichotí mojej postave a vyzerajú vždy dobre. :)

    Rebelliouslily

    ReplyDelete
  8. Good day! I could have sworn I've been to this site before but after browsing
    through some of the post I realized it's new to me.

    Anyways, I'm definitely delighted I found it and I'll be bookmarking and
    checking back often!

    ReplyDelete
  9. This is a topic that is close to my heart... Many thanks!
    Exactly where are your contact details though?

    ReplyDelete
  10. Ja do plaviek veľmi neinvestujem, pretože viem, že sa mi aj tak zničia. Každopádne snažím sa, vyberať si kvalitnejšie kúsky, ktoré vydržia viac ako len jednu sezónu a pri tom sú cenovo prijateľné :)

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete
  11. I enjoy what you guys are up too. This sort of clever work and reporting!
    Keep up the very good works guys I've included you guys to my blogroll.

    ReplyDelete
  12. Whoa! This blog looks exactly like my old one! It's on a totally different subject but it has pretty much the same layout and design. Excellent choice of colors!

    ReplyDelete
  13. Veľmi pekné plavky :-) Ja veľmi k vode nechodím takže tento rok som si žiadne nekupovala ( a ani minulý, predminulý....) :-D

    Suesanqa

    ReplyDelete
  14. Já bych si přes internet plavky neobjednala :D. Já si letos plánovala koupit plavky, ale nakonec jsem to nechala být, tak příští rok :)). Jinak ten střih podprsenek, co je na fotkách ten mám nejraději:)) a ty jednoduché černé jsou moc krásné.

    Shard of Dreams

    ReplyDelete
  15. Thank you a lot for sharing this with all folks you actually know what
    you're talking approximately! Bookmarked. Please also seek advice from my web site =).
    We could have a hyperlink exchange agreement between us

    ReplyDelete
  16. Já jsem si udělala radost a letos jsem si před dovolenou koupila plavky v Tezenisu a to i s tunikou na plavky ve stejném vzoru. A mají květinové vzory. Taky si myslím, že tento rok to je trendy :)
    Inspiration by Linda

    ReplyDelete
  17. Currently it appears like Movable Type is the best blogging platform out there right now.
    (from what I've read) Is that what you are using on your blog?

    ReplyDelete