NYX VS CATRICE | TESTOVANIE TEKUTÝCH RÚŽOV

20:56

NYX LIP MAKE UP, REVIEW, LOOK
Ahojte! Momentálne máme prerušené vyučovanie na našej vysokej škole, takže som doma a mám viac času opäť niečo otestovať. Tentokrát som otestovala dve celosvetové značky, ktoré sú známe predovšetkým ich tekutými rúžami. Určite ste už každá Vás mala príležitosť aspoň jeden z týchto druhov tekutých rúžov vyskúšať. Testovala som dve matné rúže Generation Mattt od Catrice v  odlišných odtieňoch a dve rôzne tekuté rúže od NYX. Tak poďme nato! :)
Make up, review, blogger, beauty, blog, nyx, catrice
odtieňe 20 LIPLI a  SMLC25 BUDAPEST
Catrice rúž, líčenie, recenzie, review, blogger, krása
 Na prvý dojem boli pre mňa rúže od Catrice oveľa sympatickejšie, a to určite kvôli cene, pretože takýto rúž si už viete zaobstarať za 4,30€/5ml z Notino. Táto generácia matných rúžov je momentálne na e-shope dostupná v 8 rôznych odtieňov, čo ma veľmi prekvapilo. Od tmavšej bordovej až po jemný nude odtieň. Mňa tieto rúže veľmi milo prekvapili! Majú veľmi jemnú konzistenciu, jemnú vôňu a hlavne moje pery po nich ostali hydratované a nie vysušené, ako po mnohých tekutých rúžoch. Zaobstarala som si hneď 2 odtiene a to odtieň 070 MAUVE TO THE RHYTHM a odtieň 010 NUDETOWN EXPRESS. Kedže sa v mojej kozmetickej taške zatiaľ vyskytovali prevažne tmavšie "nude" odtiene, netušila som, že by mi sadli aj svetlejšie odtiene. No veľmi milo som sa prekvapila! Momentálne tieto rúže používam pri každodennom líčení, a už si na ne nenechám dopustiť. Už si len rozšíriť kolekciu! :)
beauty post, review, blogger, nyx
 Môj prvý rúž od Nyxu som si zaobstarala len začiatkom tohto roka. Aj to iba po toľkých prečítaných recenzií na ne. Že aké sú úžasné, aj keď sú trocha drahšie. Niektoré influencerky si ich naozaj nevedeli vynachváliť. Ja som si vybrala tieto dva odtiene, prvý je zo známej kolekcie Lip Lingerie, ktorý sa mi veľmi zapáčil, aj keď po nanesení mal trocha odlišný odtieň, ako som čakala. Napriek tomu má veľmi dobrú konzistenciu, vôňu a trvanlivosť. Jediným problémom bolo to, že ak by som si pred nanesením nenatrela balzamom pery, tak by sa mi veľmi vysušili. Tento typ totiž pery veľmi vysušuje. Cenovo sa tento rúž pohybuje na 8,90€/5ml, takže tieto sú rozhodne drahšie s porovnaním s Catrice rúžmi. Napriek tomu, ak by som ich mala porovnať s Generation Matt rúžmi, tak mne oveľa viac sadli tie. Majú oveľa viac krémovejšiu konzistenciu, tým pádom sú aj šetrnejšie pre Vaše pery. 
best make up, lips, nude lips, nude pery, jemný makeup, líčenie
Ďalším druhom bol ľahký tekutý rúž, NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream v odtieni SMLC25 BUDAPEST, ktorý sa mi zo všetkých 4 páčil najmenej, bol to úplne iný odtieň ako som čakala. Však posúďte. Nemám čo k tomu dodať... Taktiež mi vysušoval pery, dokonca po odlíčení som mala ešte celý deň "červené" pery. Akoby som ich mala zafarbené nejakou fixkou. Myslím si, že tento rúž rozhodne nebude môj obľúbený. Cenovo tiež okolo 8,90€/8ml
 Aké sú Vaše obľúbené tekuté rúže? Preferujete tmavšie alebo svetlejšie odtiene? :)

You Might Also Like

9 comments

  1. Tie od Catrice vyzerajú krásne. Od Nyx ten prvý som mala aj ja a áno pokiaľ si chceš naniesť tekutý rúž od Nyx, tak musíš si predtým dať bázu. Ja som si teraz obľúbila rúž od značky Gabriela Selvete, ktorý je svetlý. Inak mi vôbec nerobí problém si dať aj tmavšie odtiene ako je hnedá alebo bordová.
    Tiež sa mi páči tvoj blog, tak ťa hneď dávam sledovať.
    Budem rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ty první tři odstíny vypadají moc hezky. Zatím jsem těmto tekutým rtěnkám nepodlehla a používám stále ty obyčejné.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  3. Odstínově se mi líbí snad všechny. :)
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  4. Já mám ráda NYX Lingerie, ty od Catrice jsem nezkoušela a vzhledem k tomu, jak málo je používám, tak ani zkoušet nebudu :) Ty sis ale vybrala krásné odstíny!

    Little Dreamer

    ReplyDelete
  5. keep posting really great content.. you're awesome!!

    ReplyDelete
  6. Odstíny krásné, super, moc se mi líbí

    ReplyDelete
  7. Úžasné odstíny! Přesně takové patří k mým oblíbeným! :))

    ReplyDelete
  8. Ja na NYX rúže nedám dopustiť, mám ich viac ako 50 a fakt ich milujem. Vydržia dlho a aj napriek tomu, že mám často suché pery, tak mi ich nevysúšajú. Pokiaľ si po odlíčení dám na noc balzam, je to úplne v poriadku. Škoda, že ti nesadli, lebo ja ich odporúčam každému :D
    Nicol z World of Nicol

    ReplyDelete