FEMME LUXE NEW IN | TRY ON HAUL

19:15

Ahojte! Opäť som mala možnosť objednať z jedného známeho e-shopu, o ktorom som zatiaľ väčšinou čítala iba u zahraničných blogerkách. No čím ďalej, oveľa viac sa objavuje aj na slovenských blogoch či instagramoch. Jedná sa o módny e-shop Femme Luxe, na ktorom nájdete široký sortiment oblečenia a doplnkov z rôznych módnych štýlov. Prevažujú tu, hlavne odvážnejšie kúsky, ako napríklad mini šaty a obtiahnuté oblečenie, ale ak preferujete športovo-ležérny štýl, tak si tiež prídete na svoje! Momentálne majú skvelé novinky aj v ležérnom štýle a to hlavne súpravy na domáce, ale i každodenné nosenie. Nájdete tu tiež rôzne šaty, tričká, svetre, mikiny, nohavice, topánky, bundy, ale aj napríklad plavky, overaly a atď. Mohla by som to menovať aj ďalej, ale myslím si, že zaujímavejšie bude to, ak Vám niečo napíšem o ich doručovaní objednávok, kvalite produktov a celkovo o tom, či som spokojná s mojou treťou objednávkou z tohto e-shopu. Takže poďme nato! :) 
Môj prvý loungewear set, ktorý som si vybrala je takýto "vrúbkovitý", má jemnú textúru a tak na mňa pôsobí veľmi zaujímavo. :) Objednávala som si veľkosť S, súprava sadla super. Najviac sa mi na nej páči to, že vrchná časť kompletu má aj malý stojačik, ktorý je v tejto dobe u mňa veľmi obľúbený. Čo sa týka materiálu, jedné sa o veľmi elastický, príjemný a priliehavý materiál. Látka vôbec nie je priesvitná. :) Tento komplet nájdete na e-shope aj v bielej a krémovej farbe. :)
V mojej objednávke sa ukrývali tieto 4 zaujímavé kúsky. 
Tu môžete vidieť detailne moju druhú čiernu loungewear súpravu, ktorú som tak isto objednala aj v ružovej farbe. Materiál je taký hrubší, je ideálna aj na chladnejšie dni. Nohavicová časť je len mierne priliehavá, jedná sa o skôr voľnejší strih. Som nadmieru spokojná! Veľkosť, ktorú mám na fotke je S. 
Tu môžete vidieť tú istú súpravu ako je vyššie, iba v inej farbe. :) Farba je taká príjemná staroružová, vôbec nie výrazná "svietiaca" ružová. Opäť je to veľkosť S. :)
Ďalšou položkou v mojom balíku boli tieto krásne ležérne cargo trousers s vreckami, ktoré mi ihneď padli do oka, keďže už dlho som váhala nad týmto strihom. Z tejto stránky už mám tieto nohavice aj v inej farbe a to v čiernej. Tento strih nohavíc si viem ihneď predstaviť s jednoduchým tričkom, tielkom alebo s mojou obľúbenou mikinou. Milujem takéto basic kúsky, ktoré sú zároveň aj trocha zaujímavé. :)
Ja som s mojou novou objednávkou veľmi spokojná a som rada, že tentokrát opäť siahla po takomto voľnočasovom štýle, som presvedčená že tieto kúsky využijem na plno! Čo sa týka doby dodania, aj napriek tejto ťažkej situácii, sa doba dodania nepredĺžila, trvalo to rovnako ako aj pri mojej prvej, druhej objednávke -  cca 12 dní. Ak ste už objednávali z tejto stránky, budem rada ak sa podelíte o svoje skúsenosti! :)

You Might Also Like

8 comments

  1. Ještě jsem neobjednávala, ale mají pěkné věci. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  2. I'm so glad you had a positive experience. These pieces are all really gorgeous!
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  3. Tie cargo pants vyzerajú super!
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  4. Tak o tejto stránke počujem prvý krát. Ale ty si si vybrala nádherné veci.

    SÚ LACLÁČE MUSH HAVE TEHULIEK?

    ReplyDelete
  5. Wow! How do you always come up with such amazing outfits?

    ReplyDelete
  6. Tyjo, všechny věci jsou super!! :) Poslední dobou se mi líbí komplet tepláků s mikinou. :)

    ReplyDelete
  7. Tak to su pekne vecicky, hlavne tie ruzove. Zo stranky som este neobjednavala, ale vdaka za tip.

    ReplyDelete
  8. Moc hezké věci, strašně se mi líbí ta černá souprava! :)

    ReplyDelete