Revolution Skincare 10% Niacinamide + 1% Zinc | RECENZIA

12:29

revolution niacinamide recenzia-blog-blogger-notino-review-blemish-pores

Ahojte! Ako sa máte? Ja skurát dnes oslavujem svoje 22 narodeniny, ale iba v kruhu najbližšej rodiny. Dostala som aj takéto krásne tulipány, ktoré som musela hneď využiť pri fotení, keďže sú krásne a evokujú vo mne dobrú náladu v znamení jari. Dnes máme aj krásne slnečné počasie, ktoré by tu už mohlo aj ostať, zima mi už vôbec nechýba. Tentokrát som pre Vás priniesla recenziu na jedno veľmi známe sérum, ktoré je od značky Revolution Skincare. Donedávna bola táto značka - Revolution, známa len dekoratívnou kozmetikou, ale prednedávnom predstavila aj tieto známe séra, ktoré sú na prvý pohľad veľmi podobné rady The Ordinary, no však cenovo sú určite oveľa priaznivejšie. V ponuke nájdete nielen séra, ale aj rôzne iné kozmetické produkty, ktoré si obľúbili ženy z celého sveta. Medzi produktami nájdete aj masky, rôzne toniká či pleťové vitamíny. Prvý produkt, ktorý ma od tejto značky veľmi zaujal je tento sérum na rozšírené póry - Revolution Skincare 10% Niacinamide + 1% Zinc. Zatiaľ som nikdy neskúšala takýto typ séra. Čo sa týka vhodnosti použitia tohto séra, výskumy preukázai mnoho výhod pre pokožku, vrátane zlepšenia nerovnomerného odtieňa a textúry pleti, minimalizácie hyperpigmentácie, akné a boja proti jemným vráskam. Niacinamid robí všetko uvedené bez toho, aby dráždil pokožku, a tým je vhodným pomocníkom aj pre citlivé typy pleti! Balenie má 30ml/7,10€ na Notino.

revolution,  blog, review, spa, skincare, skin, beauty, notino


Obsah a zloženie : 

- 10 % niacínamid – odstraňuje nedokonalosti pleti

- 1 % zinok – má upokojujúci účinok

- bez ropných derivátov a olejov

- bez parfumácie, lepku a alkoholu

revolution, blog, skincare, spa, notino, texture, serum, blemish, pores, akne
Sérum Revolution Skincare Blemish and Pore Refining Serum je hrdinom pre mastnú, pórovitú pleť náchylnú na hyperpigmentáciu hlavne po prekonaní akné. Jedná sa o ľahké a jemné sérum, používa dve zložky, ktoré sú veľmi šetrné k pokožke - niacínamid a zinok. V kombinácii tieto zložky regulujú produkciu prírodného oleja v pokožke, aby zabránili ďalšiemu upchatiu pórov. Zatiaľ čo zinok má upokojujúce vlastnosti, ktoré pomáhajú znižovať výskyt červených škvŕn.

revolution, skin, care, beauty, notino, recenzia, review, pores, akne


Použite a vlastnosti :  

Nachádza sa vo fľaši z matného skla s dávkovačom, ktorý umožňuje ľahkú aplikáciu. Tento priesvitný prípravok, ktorý je vhodný na každodenné použitie, je možné nanášať v tenkej vrstve na čerstvo očistenú pleť ráno a večer. Pred použitím sa ho odporúča dobre pretrepať. Samozrejme najlepšie výsledky sa dostavia pri vhodnom a dôkladnom používaní. Z hľadiska textúry má sérum vodový charakter, ktorý sa rýchlo vstrebáva. Nie je vôbec lepkavý ani mastný a nezanecháva pokožku lepkavú. Veľmi dobre sa páruje s inými výrobkami. A tiež veľkým plusom je, že je bez vône. 

notino, blog, revolution, skincare


Moje skúsenosti :

Teraz si povieme niečo o mojich výsledkoch, ktoré som s týmto produktom dosiahla. Ako som už spomínala, mám zmiešanú pokožku, a tiež mám veľké póry. Aj keď je toto sérum zamerané skôr na mastnú pleť, zistila som, že je skvelým doplnkom mojej rutiny pre starostlivosť o pleť. Používam ho v rannej a nočnej rutine v posledných 3 týždňoch. Zlepšil sa môj tón a štruktúra pleti. Moja pokožka vyzerá hladšia a vyrovnanejšia. Tiež mám menej suchých, šupinatých škvŕn a zdá sa mi, že aj nejaké jazvy po akné zmizli. 

HODNOTENIE 10/10

Celkovo je to veľmi dobrý produkt, najmä vzhľadom na jeho cenovú dostupnosť a všestranné použitie, keďže je vhodný pre všetky typy pleti. Určite stojí zato! :) Aké máte skúsenosti s týmto produktom?

You Might Also Like

3 comments

  1. O tomhle séru uvažuji už dlouho, ale po tvé recenzi se asi brzy odhodlám ke koupi. :)

    ReplyDelete
  2. Něco bych velmi ráda vyzkoušela. :)
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  3. A já mám zrovna to od The Ordinary. :) :)

    PS: Vše nejlepší a narozeninám!

    Ela

    ReplyDelete