MARY KAY UNLIMITED LESKY NA PERY | RECENZIA

13:16


Ahojte! Ako sa máte! Ja som si pre Vás tentokrát pripravila krátku recenziu, na tieto krásne lesky na pery, ktoré sú od značky Mary Kay. Balíček mi prišiel ešte na Valentína, tak teraz o mesiac neskôr Vám prinášam objektívnu recenzie. Táto krásna nádielka ma veľmi milo prekvapila, potešila ma aj milá pozornosť v v prevedení ružovej kartičky s venovaním! :) A táto srdiečková kozmetická tašttička je naozaj na zjedenie! Ďakujem Mary Kay. Tieto lesky sa objavili v katalógoch ešte začiatkom februára, no ja som si ich vyskúšala a otestovala až teraz. Jedná sa o radu leskov na pery Mary Kay Unlimited™. V ponuke tejto rady sa nechádza hneď niekoľko krásnych odtieňov, pomedzi ktorých som si vedela vybrať veľmi ťažko, keďže všetky sú nádherné! Ja som si vybrala 5 odtieňov, ktoré ma najviac zaujali. V ponuke nájdete aktuálny 14 odtieňov, medzi ktorými nájdete perleťové, trblietavé ale aj klasické krémové odtiene. Hodia sa k rôznym typom pleti, sú naozaj univerzálne, keďže ich viete použiť či už pri jemných líčeniach, ale na dôležitých udalostiach. 



Ako som už vyššie spomínala, z nových leskov Mary Kay Unlimited som mala možnosť vyskúšať 5 odtieňov, z ľava Pink Ballerina, Nude Blush, Fancy Nancy, Sheer Illusion a Soft Nude. Každý jeden odtieň je v niečom iný, výnimočný. 

Na fotke vyššie môžete vidieť aj skvelý jednoduchý aplikátor, pomocou ktorého ide aplikovanie lesku raz-dva! Voňajú krásne jemne a sviežo, evokujú vo Vás vôňu vanilky. Lesky sú na rozdiel od iných veľmi pigmentované, a aj jemnejšie farby vytvoria krásne odtiene na Vašich perách. Pery vôbec nezaťažujú, nezachádzajú do vrások a výhodou je ešte aj to, že sa po nanesení pery vôbec nelepia. Výhodou je aJ kvalitné balenie, pri ktorom sa už nemusíte obávať, že by Vám lesk vytiekol do kabelky. :) Aj keď ich položíte naopak, nevytečú. Celkovo hodnotím tieto lesky veľmi pozitívne, sú jednoducho skvelým pomocníkom pri líčení! :) Dokážu dokonca oživiť aj klasický rúž, ak ich použije ako vrchnú vrstvu. Ktorý odtieň sa Vám najviac páči? :) Ja sa priznávam, vybrala som si jemnejšie odtiene, no na e-shope nájdete aj odvážnejšie verzie týchto leskov! 
HODNOTENIE 10/10

You Might Also Like

4 comments

  1. Odstíny jsou to velmi jemné a pěkné. :) Každý odstín ti sluší.
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  2. Ty lesky vypadají opravdu dobře.

    ReplyDelete
  3. lesky vyzerajú skvelo. Páči sa mi ich minimalistické balenie. Určite by som si vedela nejaký vybrať.

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  4. Ty odstíny vypadají vážně krásně, ráda bych vyzkoušela. :))

    ReplyDelete