O.W.N. CANDLES | HOME DECO - BYTOVÉ DOPLNKY

12:40


Ahojte, ako sa máte? Konečne tu máme opäť víkend a pritom aj tretiu adventnú nedeľu. Už ste si zapálili tretiu sviečku? Ak ešte nie, tak sa nebojte, lebo máte do večera času habadej. Mne cez týždeň prišiel krásny balíček, v ktorom sa skrývali voňavé sviečky presne podľa môjho vkusu. Jednoduché, ale zároveň tak úžasné. Zaujímavé je, že ani si ich nemusím zapáliť, ich vôňa sa dá cítiť už pri vstupe do domu. Nepreháňa, je to tak. Objednala som si dve sviečky zo stránky Home Deco bytové doplnky a to jednu veľkú vo vôni "thai orchid" a druhú v zlatej cestovej verzií vôni "white jasmine". Lepšie som si ani nemohla vybrať, lebo ich vôňu proste zbožňujem! Predpokladám, že o tejto značke sviečok ste ešte nepočuli a preto bude táto recenzia omnoho zaujímavejšia. Jedná sa o slovinskú značku, pod ktorou sa vyrábajú sviečky, ktoré neobsahujú ftaláty a parabény, a preto nie sú škodlivé pre ľudí. Nie sú testové na zvieratách a sú vyrobené zo 100% rastlinného vosku. Takisto obsahujú len organické farby bez olova a zinku. A asi to najzaujímavejšie je na tom to, že sú vyrábané ručne! Na prvý pohľad sa jedná o jednoduché sviečky s minimalistickým motívom, no ich vôňa je neskutočná. Najviac ma zaujala sviečka v cestovej verzií, pretože je to vážne skvelý nápad zobrať si zo sebou svoju obľúbenú sviečku aj na dovolenku či na návštevu. Myslím si, že takáto zaujímavá a štýlova dekorácia vo Vašom domove iste nezostane bez povšimnutia. Máte radi sviečky? Ktoré sú Vaše obľúbené?


You Might Also Like

10 comments

  1. Milujem jazmínové sviečky a tuším vyskúšam aj túto... teší ma, že vosk je rastlinný a nie včelí ;) Dík za tip!

    Zvláštne dievča
    Čítanie je sexy

    ReplyDelete
  2. Už na pohled jsou velmi příjemné. Miluju jemné, "bílé" svíčky, jako je vanilková nebo s vůní právě orchideje, takže mně by určitě sedly. :)

    ReplyDelete
  3. krasne fotky! sviecky zboznujem cize dakujem za inspiraciu :)
    Pozyvam na luxusnu vianocnu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol. Tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    ReplyDelete
  4. Zbožňujem jazmín, zbožňujem tú vôňu keď kvitne (vtedy by som pri ňom zvládla stáť celé hodiny) :) A jazmínovú sviečku jednoznačne musím mať :)

    ReplyDelete
  5. Vypadají nádherně ! Já co se voňavých týká mám ráda YC jednou za čas, jinak klasiku Ikeu :).
    LenaČerge

    ReplyDelete
  6. Krásné svíčky:) Určitě tak i voní a ta v tom plechovém balení je vážně krásná!

    BLKJOURNAL

    ReplyDelete
  7. vôňu si veľmi predstaviť neviem, ale obe musia byť fakt dokonalé :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  8. Sviečky sa dajú aj online zakúpiť na www.homedeco.sk :)

    ReplyDelete