BANSKÁ ŠTIAVNICA & SNEAKERS FROM SIZEER.SK

20:32

Včera bol neskutočné krásny deň! Ocitla som sa v meste čarovnej Maríny, ktoré leží v Strednom Slovensku. Jedná sa o Banskú Štiavnicu, ktorá láka turistov už aj zo zahraničia. Ale čím to bude? Žeby krásnou barokovou architektúrou? Alebo tajomnými uličkami, ktoré vedú do neznáma? Možno kaviarňami, ktoré nás očaria aj svojimi skvelými kávami, či horúcimi nápojmi? Teploty sú čoraz vyššie a nás to ťahá von a von. Buď do prírody, mesta, alebo len tak si niekam sadnúť, a užívať si prvé, menej výrazné lúče slnka. Dnešný teplota bola veľmi príjemná. Bolo to také takmer letné. Ale ešte veľmi klamlivé. No nadarmo, ja som proste nemohla vydržať, a prevetrala som moje nové tenisky zo Sizeer.sk. Môj botník sa rozšíril o jedny nadčasové tenisky značky Nike. Jedná sa o model Nike air max thea, v bielom prevedení. Ak ma už sledujete dlhšie, tak viete, že vlastním jedny aj v ružovom, ale biela  predsa nikdy nemôže chýbať. S ňou predsa nikdy nič nepokazíme. Tak sme sa vybrali do Štiavnice. A môžem to byť len a len ja, ktorá sa zabudne nabiť zrkadlovku, a tak sa jej podarí zachytiť len vážne minimum záberov. Ešteže, boli v stave, že ich môžem zavesiť sem na blog a dať Vám najavo, že kde som chodila v týchto časoch. Moja nepozornosť ma vážne mrzí, ale verím, že čoskoro do tohto mesta zavítam znova. Navštívili sme snáď najznámejšiu kaviareň v strednom Slovensku, a to Kaviareň Divná Pani. Ten výber nápojov je neskutočný, personál vážne milí a prostredie, v ktorom si Vašu kávu vychutnáte nádherné. Škoda, že Vám nemôžem ukázať aj pamiatky, ktoré sme videli. Niečo neskutočné. Navštívili ste už Banskú Štiavnicu? 

 Uličky, ktoré oslovia každého jedného z nás.
Najkrajšie kvety na svete. I must have flowers, always and always. Magnolialove ❤

You Might Also Like

14 comments

  1. Krásné, škoda že nebydlíme blíže Slovensku a botky jsou pěkné.

    ReplyDelete
  2. Nádherný článek! Já jsem na Slovensku nic moc neprocestovala a neviděla, což je určitě velká škoda, protože každá země má co do sebe! :)
    vanilková Cath

    ReplyDelete
  3. Fotky jsou nádherné a podle tvých slov to musel být opravdu krásný výlet. Jestli se mi někdy naskytne možnost tam jet, tak to určitě udělám. :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  4. Och, tie fotky sú úžasné!! Krása! A tvoje slová ich prekrásne dopĺňajú.

    MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  5. Panejo, děkuji za výletový tip, Banskú Štiavnicu rozhodně musím navštívit! Vypadá to tam strašně příjemně a malebně :).

    ReplyDelete
  6. Naozaj krásne fotky. Ani som nevedela, že BŠ môže byť tak úžasná

    ReplyDelete
  7. Do Banskej Štiavnice sa chystám v máji, takže si ma tvojimi fotkami úplne navnadila. Už sa neviem dočkať!♥

    LILY OF THE VALLEY

    ReplyDelete
  8. Krásne fotky! <3 Úplne mi robia takú náladu na výlet!

    www.nasklee.com

    ReplyDelete
  9. Krásne fotky. V Banskej Štiavnici som už dlhé roky nebola.
    Tie tenisky sú parádne.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    ReplyDelete
  10. Wow. Tie fotky sú nádherné! V banskej Štiavnici som bohužiaľ ešte nebola,ale cez leto sa tam chystám,tak teraz sa teším ešte viac. :)


    http://wanderluststhoughts.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  11. božinku tie fotečky su naozaj krásne ♥ a štiavnica je najkrajšie mesto na slovensku bola som tam raz a neskutočne krásne zážitky a spomienky ♥

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  12. Ohh, krásné fotky! Místo neznám, ale vypadá krásně!

    Měj se taky tak!

    Papa ByGabra

    www.bygabra.cz

    ReplyDelete