ZÁZRAČNÁ SADA TIMEWISE 3D + OBĽÚBENÉ PRODUKTY OD MARY KAY

12:57

Nieje to ešte tak dávno, keď sa na trhu objavila nová séria Timewise 3D, ktorá sľubuje veľké zázraky v živote nejednej ženy. Táto séria je určená hlavne pre vekovo pokročilejšie ženské, ktoré sa radi starajú o svoj vzhľad, ale starnutie už aj ich dobehlo. Keďže sa mi naskytla možnosť recenzovať túto radu, rozhodla som sa, že ju recenzovať nebudem ja, ale moja drahá maminka. Keďže už aj ona presiahla hranicu 40-tich rokov, táto séria je pre ňu ako stvorená. Po viac ako 10 rokoch strávenými výskumami sa na trhu objavila v roku 2018 ako novšia verzia, predošlej Timewise série, ktorá sa tiež nemala začo "hanbiť". Timewise 3D séria je dostupná vo dvoch verziách. Prvý typ je vhodný pre normálnu, suchšiu pleť, pričom druhý typ pre mastnejšiu, miestami začervenanú pleť. Mňa najviac očarila vôňa produktov a nadčasovosť, minimalizmus obalov. Však posúďte sami. 

TimeWise Zázračná sada 3D
Dermatologicky testovaná
Klinicky testovaná na dráždivosť pleti a alergii pleti
Neupcháva póry
Vhodná pre citlivú pleť
Nemastná
Sada obsahuje:
TimeWise Age Minimize 3D Čistiaci krém / gel 4 v 1
Tento multifunkčný čistiaci krém / gél odstraňuje nečistoty, ktoré spôsobujú upchatie pórov. Po ošetrení je pleť čistá, zbavená starých buniek a viac zjednotená. Načo by sme mali mať 4 tuby rôznych čistiacich gélov, krémov, atď. keď nám stačí mať jednu?  Dokonalo očistí pleť a pripravý ju na následne kroky. 
TimeWise Age Minimize 3D Denný krém s SPF 30
Pomáha neutralizovať volné radikály na pleti, hydratuje po dobu 12 hodín, a zároveň poskytuje širokospektrálnu ochranu proti UVA/UVB žiareniam. Je perfektný aj ako podklad pod make-up, alebo BB krémy. Vďaka ochrane proti nebezpečným žiareniam zamedzuje vzniku pigmentových škvŕn, ktoré trápia nejednu z nás. 
TimeWise Age Minimize 3D Noční krém
Pripravuje pleť na škodlivé vplyvy nasledujúceho dňa, obsahuje antioxidanty, ktoré sú pre našu pleť veľmi prospešné, hydratuje po dobu 12 hodín. Používa sa na noc a nanáša sa na dokonalo očistenú pleť, čistiacim gélom. Tá vôňa je naozaj úžasná!
antioxidanty a hydratuje po dobu 12 hodín.    
TimeWise Age Minimize 3D Oční krém
Dokáže okamžite rozjasniť okolie očí. Čierne kruhy, pôsobené únavou, nevýdatným spánkom sú zrazu preč. Takisto dokáže hydratovať po dobu 12 hodín, pričom v okolí očí vôbec nepôsobí dráždivo, a tú vôňu si opäť zamilujete. Jednoduché a malé balenie Vám umožní ju mať stále pri sebe. 
Medzi moje obľúbené produkty od Mary Kay patrí aj táto tužka na obočie, s ktorou sa dá vyčariť naozaj krásne tvarované obočie. Aj napriek tomu, že momentálne používam gély, rada si upravujem obočie aj týmto spôsobom. Jeho tvar, aj vonkajšok pripomína ceruzky značky Catrice. Výdrž je naozaj podivuhodná, aj keď na zafixovanie používam aj gél. 
Najväčším obľúbencom je tento osviežujúci sprej, ktorý dokáže pleť naozaj za pár sekúnd osviežiť. Je mojím najväčším pomocníkom pri únave a pocite, že potrebujem nejak "naštartovať". Tá vôňa je úžasná, neviem ju k ničomu prirovnať. Mám pocit, že po aplikácii sa mi pleť úplne rozžiari. Pripomína mi to svieži jarný vánok. Nenechám si naň dopustiť. 

You Might Also Like

15 comments

  1. Líbí se mi ten čistící gelík, mám podobné produkty moc ráda a používám je denně po odlíčení :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  2. Nádherný článok a fotografie! :) Timewise mám doma tiež, aktuálne používam iba čistiaci gél a musím uznať, že ten je dokonalý. Už sa teším ako vyskúšam očný a aj ten sprej :) Mne pripomína jeho vôňa chutný kokosový koláčik :D

    ReplyDelete
  3. Ja neviem...Mary Kay kozmetiku som mala 4x - 2x dekoratívka a 2x telovka. Stále som sa sklamala a odvtedy ma ani neláka a ani nejako nedokáže presvedčiť aby som uverila popisom, účinkom a celému konceptu. Možno som len naozaj mala smolu lebo obaly majú krásne ženské, no za tie peniažky ma naozaj nevedia už nalákať.

    Recenzie-Kozmetiky

    ReplyDelete
  4. čistiaci gél je super, len mne vôbec nesadli tie krémy, strašne ma štípu oči z nich ;) inak fotky úžasné <3

    ReplyDelete
  5. Ja mám od mary kay ten čistiaci gél a je skvelý! :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  6. to bych si koupila už jen proto jak krásně to vypadá ! máš opravdu krásné fotky :)

    www.adele-daily.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Mě by se líbil osvěžující sprej. Já je hrozně ráda používám v létě.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  8. All of these products look really wonderful! And the packaging is lovely as well.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Vyzerá to úžasne, ale bohužiaľ s Mary Kay nemám ešte žiadnu skúsenosť :/ Krásne fotografie <3
    NORALIC

    ReplyDelete
  10. Máš krásne fotky :) Aj celý článok je super, najviac ma zaujal osviežujúci sprej, ten je pre mňa najmä v lete must-have :) Inak, od tejto značky som ešte nič neskúšala, dúfam, že sa to čoskoro zmení :)
    What A Fancy World

    ReplyDelete
  11. Moc hezké fotky, to asi musím pochválit hned na začátku :3 jinak s Mary nemám téměř žádné zkušenosti. Spousta věcí mě láká, ale zatím jsem se k nim nedostala. Ale na prakticky stejné bázi mám tu pleťovou vodu, jen teda od jiné značky, ale jakmile narážím na možnost sehnat Mary, půjdu moc ráda něco zkusit :)

    MagicBeautyLife

    ReplyDelete
  12. Veľmi zaujímavý článok. Túto kozmetiku som ešte neskúšala ale vždy ma to láka.

    Suesanqa

    ReplyDelete
  13. Mary Kay mám veľmi rada, najviac sa mi osvedčili telové produkty. :)

    Rebelliouslily

    ReplyDelete
  14. Gel mě zaujal úplně nejvíc :) A už jsem to psala u více slečen, ale ty jejich obaly se mi v poslední době vážně líbí :)

    ReplyDelete
  15. Tá ceruzka na obočie ma zaujala asi najviac ! ❤️ Ako to, že som na Tvoj blog natrafila až teraz ? Máš nádherné fotografie ❤️

    S LÁSKOU, TORILINKA / @Torilinka

    ReplyDelete