TRY ON HAUL | FEMME LUXE FINERY

20:12

BLOGGER COLLABORATE FEMME LUXE HAUL
Ahojte! Pred pár dňami som mala možnosť objednať z jedného známeho e-shopu, o ktorom som zatiaľ väčšinou čítala iba u zahraničných blogerkách. Jedná sa o módny e-shop Femme Luxe, na ktorom nájdete široký sortiment oblečenia a doplnkov z rôznych módnych štýlov. Prevažujú tu, hlavne odvážnejšie kúsky, ako napríklad mini šaty a obtiahnuté oblečenie, ale ak preferujete športovo-ležérny štýl, tak si tiež prídete na svoje! Nájdete tu rôzne šaty na každú príležitosť, tričká, svetre, mikiny, nohavice, topánky, bundy, ale aj napríklad plavky, overaly a atď. Mohla by som to menovať aj ďalej, ale myslím si, že zaujímavejšie bude to, ak Vám niečo napíšem o ich doručovaní objednávok, kvalite produktov a celkovo o tom, či som spokojná s mojou prvou objednávkou z tohto e-shopu. Takže poďme nato! :) 
Ako som už aj vyššie písala, prevažujú tu hlavne šaty, a ja som konečne našla presne také, po akých som už dlho túžila! Prvou, a zároveň najdôležitejšou prioritou pri výbere dokonalých šiat bolo to, aby mali stojačik! Áno, čítate dobre, stojačik! Práve preto sa mi tak páčia! Zaujali ma nielen materiálom, ktorý je zvnútra veľmi príjemný na dotyk, ale aj celkovým výzorom, ktorý je dotvorený jemnými "trblietkami". Snažila som sa to na fotografii zachytiť čo najlepšie, ale nie je ono, keďže naživo vyzerajú omnoho krajšie! No myslím si, že aj na fotkách sa to dá krásne vidieť. Už sa teším, až si ich môžem obliecť na nejakú dôležitú príležitosť. 
Na e-shope taktiež prebiehajú každý deň nové akcie, dokonca niekedy mávajú aj poštové zadarmo. Výška poštovného závisí od toho, aký typ doručenia si vyberiete. Ja som objednávala 9. februára a balík mi prišiel 19. februára. Keďže sa jedná o zahraničný e-shop (konkrétne odosielajú z Anglicka), tak si myslím že čas dodania je nadpriemerné. S porovnaním s niektorými slovenskými e-shopmi a mi neraz stalo, že moja objednávka bola dodaná až 2-3 týždne. Čo sa týka kvality produktov, kvalita je ukážková. Každý kúsok krásne poskladaný a dôkladne zabalený. 
Ďalšou položkou v mojom balíku boli tieto krásne potrhané mom jeans, ktoré mi ihneď padli do oka, keďže už dlho som váhala nad týmto strihom. Priznávam sa, sú to moje prvé rifle takéhoto strihu! To, že sú "potrhané" mi vôbec nevadí, keďže sa dajú nosiť aj počas zimných mesiac, a to jednoducho s čiernymi silonkami! :) Mne sa to takto veľmi páči, a viem si ich predstaviť aj cez teplejšie dni, s jednoduchým top, či bielym tričkom. Milujem takéto basic kúsky. Podľa mňa sa najlepšie kombinujú a oživiť sa dajú veľmi jednoducho, napríklad s výraznejšími doplnkami.
Tretím kúskom sú tieto krásne čierne "cargo" nohavice, ktoré sú teraz veľmi populárne. Okrem toho že vyzerajú super, sú aj strašne pohodlné. Najviac ma potešil fakt, že vrecká, ktoré môžete vidieť na fotografii sú ozajstné vrecká a nielen falošné. Na e-shope nájdete tie cargo trousers aj v iných farebných variáciách a to v béžovej, či zelenej farbe. Už aj viem, v akej farbe si ich nabudúce objednám! Čo sa týka veľkosti som objednávala veľkosť S a sadli mi aj v páse aj na dĺžku. Som nadmieru spokojná! :)
Utility DressCOLLABORATE BLOGGER FASHION POST PHOTOGRAPHYPosledný kúskom sú tieto čierne utility dress, ktoré sa dajú nosiť viacerými spôsobmi. Dajú sa nosiť klasicky ako šaty, no ja som si ich skombinovala s riflami a s tričkom. Ja totiž milujem takéto oversized vesty, svetre či košele! Najlepšie kúsky sú predsa tie, ktoré si viete obliecť na viacero spôsobov! Ak by som si mala vybrať, ktorý kúsok sa mi páči z objednávky najviac, tak by som si naozaj nevedela vybrať! 
Objednávate z e-shopov? Aký je Váš obľúbený e-shop? Čo si myslíte o zahraničných e-shopoch?

You Might Also Like

5 comments

  1. Cez takéto zahraničné internetové obchody nekupujem ale predlžená košeľa vypadá skvele

    ReplyDelete
  2. Tento eshop nepoznám, ale pěkné kousky sis vybrala. Ze zahraničních eshopů nezvyknu objednávat. Nejraději mám Bonprix, kde si vždy vyberunněco pěkného. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  3. Já od určitý doby nakupuju hlavně přes internet, protože mi vadí stát fronty a vyhýbat se desítkám lidí :) Co se týká méně známých zahraničních e-shopů, jsem trošku skeptická, ale stačí si o nich něco přečíst :) A ty šaty ti neskutečně sluší :)

    Pauline's Tiny World

    ReplyDelete
  4. Those blue jeans are so gorgeous! All of these pieces are really wonderful.
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  5. Wow!!!! Každý kousek ti neskutečně sekne! 😍
    Michaela Cheetah

    ReplyDelete