COSRX GOOD MORNING ČISTIACI GÉL | PRVÉ DOJMY

10:50

čistenie pleti, problematická pleť, akné, čistiaci gél, kozmetika
Ahojte! Keďže momentálne trávim doma naozaj veľa času, rada by som svoj voľný čas popri škole využila práve fotografovaním, prechádzkami v prírode a hlavne blogovaním. V týchto časoch naša rodina vôbec nenavštevuje drogérie, všetko čo len vieme, si objedávame online. Nielenže je to omnoho jednoduchšie, pohodlnejšie, ale aj rozumnejšie. Pred pár dňami dorazila aj moja objednávka kozmetiky a drogérie z Notino. To, že na tomto e-shope nájdete širokú ponuku značiek už určite každá z Vás vie. Nájdete tu predovšetkým zahraničné značky. Teší ma, že tento e-shop je jeden z mála e-shopov, na ktorom nájdete širokú ponuku aj kórejskej kozmetiky a stále svoj sortiment rozširujú. Nikdy som sa netajila tým, že kórejská kozmetika je mojím veľkým obľúbencom a stále rada skúšam nové značky, ktoré sa u nás objavia. Tento krát som sa rozhodla vyskúšať čistiaci gél od značky Cosrx. Na túto značku som čítala naozaj skvelé recenzie. Ako testovanie dopadlo u mňa? Tak poďme nato!  
Čo je potrebné vedieť o tejto značke?
Značka COSRX je pomerne mladá značka, no aj napriek krátkemu času patrí medzi obľúbené kozmetické značky nielen v Kórei ale aj vo svete. Čím to je? Práve tým, že značka je orientovaná na účinné zložky vo svojich produktoch. Každý ich produkt je niečím výnimočný, iný ako ostatné produkty. Minimalizmus sa poznačuje nielen vo vzhľade produktov, ale aj v zložení. Čím menej, prirodzenejších zložiek, tým lepšie pre pleť. Táto kozmetika je určená pre každý typ pleti, no ak patríte medzi tie, ktoré majú "problematickú" pleť, tak ste na správnom mieste! Majú množstvo produktov, ktoré sa zameriavajú na túto problematiku a výsledky sú prekvapujúce. Sama sa niekedy trápim so svojou zmiešanou/problematickou pleťou, tak sa neváhala ani minútu, a gél som si hneď zaobstarala. Poznáte ma, zbožňuje prípravky na čistenie pleti
Čo sľubuje tento čistiaci produkt a pre koho je vhodný?
  jemne a dôkladne čistí pleť
◦ absorbuje nadbytočný maz bez vysušenia pleti
◦ nedráždi pleť
◦ dlhodobo hydratuje pleť
◦ vhodný aj pre alergikov
◦ pre všetky typy pleti
◦ cena 150 ml / 14,90€

Aké sú moje skúsenosti s produktom?
» gél vonia po bylinkách, mám pocit sviežej, čistej pleti
» aj napriek malému množstvu krásne pení 
» dlhá výdrž balenia 
» ľahká aplikácia
» pleť po použití nie je vysušená
» čo sa týka ceny, patrí k drahším čistiacim gélom
» používam tretí týždeň, iba ráno-akné mizne, vyrážky sa objavujú minimálne
»  obsahuje BHA kyselinu, teda kyselina salycilovú
»odstraňuje odumreté kožné bunky
» celkové hodnotenie 10/10
Aké máte skúsenosti s touto značkou? Je to môj prvý produkt od tejto značky, no už teraz pokukujem po ďalšom produkte, tentokrát to je veľmi známy sérum, uhádnete o ktorý prípravok ide? 
Prajem Vám krásne a pokojné prežitie Veľkonočných sviatok! :)

You Might Also Like

4 comments

  1. This sounds so wonderful! It is always nice to find a product that works well and doesn't irritate the skin. Thank you for sharing your thoughts on this!
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  2. Great product!
    HAPPY WEEKEND AT HOME
    xoxo
    http://stylishpatterns.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Já jsem značku donedávna vůbec neznala, ale všude na ní slyším jen chválu :) A tenhle gel se mi podle tvé recenze hodně líbí :)

    Pauline's Tiny World

    ReplyDelete
  4. O značce slyším poprvé, ale věřím, že čistící gel bude super - povedená recenze! :)

    ReplyDelete