UniWigs | NAJKRAJŠIE PAROCHNE

19:56

Ahojte milé čitateľky, ako sa dnes máte? Už je to pomerne dávno, kedy som naposledy publikovala článok, ktorý bol spojený s vlasmi (okrem vlasovej kozmetiky, tých bolo pomerne dosť). Dnes si povieme niečo o pomerne nevšednej téme a tým sú parochne. Prednedávnom som objavila jeden veľmi sympatický e-shop a to UniWigs. Celý ich sortiment ma veľmi zaujal, aj napriek tomu, že žiadne parochne nevlastním. Najviac ma oslovili farebné parochne, ktoré môžete nájsť v rôznych prevedeniach a variáciách. Prekvapilo ma, že na stránke môžete nájsť aj viacero druhov a to napríklad syntetické parochne alebo parochne z ľudských vlasov. Čo sa týka syntetických parochní "synthetic wigs" nájdete v rôznych farbách ako je napríklad ružová, fialová, modrá či zelená. Mňa najviac zaujala jedna slabo-ružová parochňa, ktorá je ideálna aj v kombinácii blonďavých vlasov.

*sponsored post
Práve teraz si spomínam, že ja som v minulosti mala tiež jeden syntetický príčesok, ktorý bol veľkým hitom, no po pár použitiach som ho musela vyhodiť, lebo sa veľmi zničil. Aj pri parochniach platí jedno veľmi jednoduché pravidlo : Radšej investovať do drahších, kvalitnejších kúskov ako potom ľutovať, a kupovať stále ďalšie a ďalšie. Hlavne ak plánujete kupovať parochne na denné použitie a nielen ako občasný doplnok. Je veľmi dobré si predtým prečítať nejaké recenzie a odporúčania, čo sa týka druhov a ich kvality.

Určite ste už aj vy snívali o tom, že niekedy budete mať krásne, žiarivé a farebné vlasy. Myslím si, že nie som jediná, ktorej niekedy napadajú bláznivé nápady a najradšej by vyskúšala všetky odtiene sivej, ružovej, modrej alebo fialovej. Najviac ma však odrádza to, že by som si veľmi zničila vlasy, a to hlavne peroxidom. Tento proces "odfarbenia" je pre naše vlasy veľmi náročný. Ešteže žijeme v dobe kedy môžeme zmeniť farbu našich vlasov za zlomok sekundy! :)


Napríklad tento e-shop ma jedny z najkrajších parochní "wigs", ktoré som kedysi videla!Nájdete tu veľa rôznych dĺžok, štýlov a farieb. Niektoré z farieb sú skutočne jedinečné, pretože na iných stránkach, ktoré predávajú parochne, som ešte nič podobné nevidela. Kedže som vyššie spomínala, že sa mi niektoré veľmi zapáčili, rozhodla som sa, že Vám sem pridám niektoré na inšpiráciu. Dúfam, môj výber Vám pomôže pri rozhodovaní o tom, ktorý z nich by ste si vybrali pre seba. Ak ste nenašli nič podľa svojho vkusu, skúste popozerať aj parochne z letnej kolekcie "Wigs for summer", tam určite nájdete Vášho favorita! :)

You Might Also Like

2 comments

  1. Pastelové barvy se mi také líbí, vypadá to fakt super cool, ale mě by to určitě neslušelo! :D

    ReplyDelete