MINI HAUL | NAZUBY.EU

14:53

Ahojte, ako sa máte? Užívate si pekné jesenné počasie? Ja som si akurát spravila voľno a užívam si konečne voľný čas. Síce len na pár dní, no je to oveľa lepšie ako nič. Počas týždňa mi dorazil jeden balík z eshopu nazuby.eu, kde nájdete naozaj širokú škálu produktov na zubnú starostlivosť. Či sa jedná o produkty na bielenie alebo čistenie zubov, nájdete tu ako sa hovorí: „Z každé rožku trošku.“ Mňa najviac zaujali produkty, ktoré používam každodenne, no sú od rôznych značiek, ktoré som zatiaľ nikdy netestovala. 

V mojom košíku sa objavili hneď dve zubné pasty od značky Opalescence, na ktorú som čítala len samé dobré recenzie. Tieto zubné pasty majú nielen výborné, šetrné zloženie, ale aj bieliaci účinok. Jedná sa o americkú značku, ktorá sa považuje za jedného z lídrov v oblasti bielenia zubov. Na trhu sa nachádza už vyše 25 rokov, a odvtedy sa im už podarilo získať veľké uznanie verejnosti. Som veľmi zvedavá, ako dopadne moje prvé testovanie týchto zubných pást. 

Keďže som maniačka na žuvačky, a tie s pridaným cukrom mi vôbec nevyhovujú, zatúžila som aj po týchto čiernych žuvačkách od značky Curaprox, ktoré obsahujú aktívne uhlie, čím taktiež napomáhajú k krajším, belším zubom. Ich chuť je úžasná, jemná mentolovo-citrónová. Keď sme už pri žuvačkách, v balíku sa nachádzali aj tieto žuvačky od značka Yotuel, ktoré som už raz testovala, no neváhala som ani chvíľku a objednala som si ich opäť! Ale čo nám tieto žuvačky sľubujú?

  • Eliminujú zlý dych v ústach
  • Bez obsahu cukru
  • S osviežujúcou mätovou príchuťou
  • Žujte kedykoľvek počas dňa na osvieženie dychu

Ja som si ich veľmi obľúbila a sú mojim každodenným parťákom! 😊

Medzi produktami sa objavila ústna voda od značky Elmex, ktorá zaručuje ochranu pred zubným kazom. Doteraz som používala iba jeden druh ústnej vody od nemenovanej značky, no tentokrát som to chcela zmeniť, a vyskúšať niečo nové, niečo lepšie. Jedná sa o kompaktné balenie – 400 ml. 

Čoskoro sa môžete tešiť na malé recenzie týchto produktov. Poznáte tento e-shop? Objednávate z e-shopov aj produkty pre zubnú starostlivosť? Majte krásny deň! :)

You Might Also Like

3 comments

  1. Právě z tohoto eshopu mi taky přišel balíček a dnes jsem o něm psala :) Vybrala jsem si tedy úplně jiné věci než ty, ale ty zubní pasty vypadají taky zajímavě! :)

    Little Dreamer

    ReplyDelete
  2. Wow, everything looks great. That chewing gum sounds especially wonderful!
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  3. Kartáčky od Curaproxu používám také a jsem s nimi maximálně spokojená! :)

    ReplyDelete