Matrix Total Results Hello Blondie | RECENZIA

19:45

Matrix, šampón, notino, haircare, routine, vlasy, starostlivosť, kozmetika, blog, recenzia, spolupráca
Ahojte! Ako sa máte? Ja už úspešne po skúškach, užívam si zaslúžený oddych. Dnes som si pre Vás pripravila prvú recenziu na produkt z mojej objednávky z Notino. Objednávala som ešte v novembri, ale až teraz sa mi podarilo vyskúšať produkty viac krát, a tak Vám môžem priniesť opäť nejaké objektívne recenzie. Tentokrát si povieme niečo o ochrannom šampóne pre blondínky Matrix Total Results Hello Blondie. Od značky Matrix som zatiaľ nemala možnosť vyskúšať žiadne produkty, ale keďže rada experimentujem tak som neváhala ani chvíľku, keď som narazila na tento šampón pre blond vlasy. Šampón je určený na efektívne čistenie pokožky hlavy, dôkladne umýva vlasy a navracia im prirodzenú krásu. Ja používam tento šampón už od novembra, a mám s ním veľmi dobré skúsenosti. Keďže moje vlasy sú veľmi suché, konzistencia tohto šampónu mi plne vyhovuje. Ale poďme sa pozrieť nato, čo sľubuje tento šampón. 

matrix, shampoo, vlasy, hair, haircare, notino, beauty, blondie
matrix, total, hello, blondie, hair, shampoo, šampón, haircare, vlasy, starostlivosť, kozmetika, notino
Čo môžeme očakávať od tohto šampónu? 

  • umýva vlasy a čistí pokožku hlavy
  • dodáva lesk a objem
  • zanecháva vlasy hebké
  • posilňuje vlasové vlákna
Konzistencia šampónu je jemná, vôňa je veľmi prirodzená a príjemná, jemne sladká. Farba je biela, s jemným nádychom fialovej. Cenovo sa tento šampón pohybuje na 6,70€/300 ml, čo je podľa mňa veľmi priaznivá cena za tento kvalitný produkt. Pri používaní mám pocit, že farba sa zmýva oveľa pomalšie ako pri iných šampónoch. Moje hodnotenie 10/10.

Poznáte túto značku? Vyskúšali ste už nejaké produkty od tejto značky? Ak áno, tak mi napíšte, ktoré sú Vaše obľúbené produkty od tejto značky. :)

You Might Also Like

3 comments

  1. O tejto značke počujem prvýkrát, ale produkt vyzerá zaujímavo pre mňa, farbenú blond. Len jediného čoho by som sa bála je, že moje vlasy sú extrémne jemné a veľmi rýchlo sa mastiace a či by mi ich moc nezaťažoval.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  2. Wow, this sounds so wonderful! Good to know it smells nice as well!
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  3. Šampon vypadá hodně dobře, o značce jsem zatím neslyšela, ale zaujal mě hlavně tím, že dodává objem. :)

    ReplyDelete