Maska na vlasy TRESemmé Biotin + Repair 7 | RECENZIA

16:04

Maska na vlasy s vyživujúcim účinkom TRESemmé Biotin + Repait 7

Ahojte! Ako sa máte? Dnes tu máme oficiálne prvý jarný deň, aj keď to tak veľmi nevyzerá, keďže u Nás ráno dokonca aj snežilo! Veľmi ma to prekvapilo, keďže som sneh ku koncu Marca už vôbec nečakala. Toto počasie ma prekvapuje stále viac a viac. Tentokrát som pre Vás priniesla recenziu na jednu masku na vlasy, ktorú som používala v poslednom čase najviac. Konkrétne sa jedná o masku na vlasy od značky TRESemmé, ktorá sa objavila na trhu už v roku 1948. Zakladateľkou značky je Edna L. Emme, ktorá pred založením značky pracovala ako kaderníčka. Neváhala ani chvíľku, keďže vedela, aké sú zdravé vlasy pre ženy dôležité. Vtedy doba nebola taká ako dnes, keďže stylingové produkty boli dostupné iba v určitých salónoch. Tým, že na trh prišla táto prelomová značka, do pamätí ľudí sa zapísala už od začiatku. A ešte jedna zaujímavosť, vedeli ste, že názov TRESemmé odkazuje na zakladateľkino meno a pripomína francúzsky výraz „très-aimé“ (veľmi milovaný)?
Maska na vlasy s vyživujúcim účinkom TRESemmé Biotin + Repait 7
Túto masku používam už cca viac ako jeden mesiac. Celkovo ma táto značka veľmi oslovila a tak som bola rada, že ho môžem vyskúšať. Odvtedy som si zadovážila aj šampón na vlasy s vlasovým kondicionérom, o ktorých si povieme o niečo viac v nasledujúcom článku. Priznávam sa, na tejto maske ma zaujala na prvý pohľad hneď jej primeraná a rozumná cena, presnejšie za 300ml/5,20€ (aktuálne na Notino v akcií). Maska má veľmi príjemnú vôňu, vlasy sú po použití oveľa hebkejšie a krajšie. Konzistencia masky je jemná, krémová. Samozrejmosťou je aj to, že vlasy sa oveľa ľahšie rozčesávajú. Ja ho používam pri každom druhom umytí. Vlasy vôbec nezaťažuje, práve naopak. Nemusíte sa báť, že sa Vám vlasy oveľa viac budú mastiť, ako je to napríklad pri viacerých maskách, ktoré som už vyskúšala. Som z tejto masky veľmi milo prekvapená, a za tú cenu je to hotový zázrak z drogérie! :) 
Maska na vlasy s vyživujúcim účinkom TRESemmé Biotin + Repait 7







HODNOTENIE 10/10
Poznáte túto značku? Aké máte s touto značkou skúsenosti? :) 

You Might Also Like

3 comments

  1. Značku poznám, ale ještě jsem od ní nic neměla. Maska na vlasy mě zaujala. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  2. Túto značku poznám ale nič som od nej ešte neskúšala. Akurát sa mi míňa doma maska od Garnier a chcem vyskúšať niečo nové. Ďakujem za tip :)

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    ReplyDelete
  3. Masky na vlasy střídám doslova jako blázen, moc ráda zkouším nějaké nové a i tahle vypadá skvěle! :))

    ReplyDelete