Letné prekvapenie od Mary Kay | NOVINKY

10:10


        Ahojte, ako sa máte? Ja si už užívam zaslúžené voľno po skúškovom období. Konečne som po tom, a už len rozmýšľať kam sa vyberieme cez toto leto. Dúfam, že aj napriek opatreniam sa bude dať cestovať bezproblémovo do zahraničia. Pred pár dňami mi dorazil balík od mojej obľúbenej Mary Kay, a nemusím Vám opisovať to, že ako ma veľmi prekvapil. Vôbec som ho nečakala! 




Balíček obsahoval samé krásne produkty a niesol sa v znamení sviežosti, romantiky a leta. Našla som tu aj novinky a to ružovú ílovú masku a micelárnu vodu z ružovej vody. Nebudem Vás "ťahať za nos", tak už teraz sa Vám priznávam, že tieto dva produkty už teraz patria  k mojim favoritom! Viac sa o nich dozviete v nasledujúcich recenziách. A čo hovoríte na túto krásnu ružovú kozmetickú čelenku? No nie je úžasná?! Už dlho som si chcela zaobstarať silikónový štetec na masku, ale stále som naňho zabudla. Až keď som ho prvý krát použila, som zistila, že ako mi veľmi chýbalo! Nanášanie masky už nebolo nikdy jednoduchšie. 




V balíku sa ukrývali samé poklady a to napríklad aj oleje z vlašských orechov, ľanový a sezamový. Tiež sa tu nachádzalo aj rukolové pesto s priložených receptom na pagáčiky, takže si ho v týchto dňoch určite pripravím. Tá čerstvá vôňa rukoly je božská! Milým prekvapením bolo aj to, že v balíku sa nachádzal aj hlinený črepník, hlina a vrecúško s priloženými semienkami rukoly, takže som si ich hneď zasadila. Nezabudlo sa ani na pitný režim, keďže sa tu nachádzala aj taštička na limonádu a sušené ovocie na dochutenie a ozdobenie. 



Ešte raz by som sa chcela poďakovať Mary Kay za neskutočne milé prekvapenie. Veľmi si to vážim! 
Ako Vás zaujali tieto "ružové" novinky v znamení ruží? Vyskúšali by ste ich? :) 

You Might Also Like

2 comments

  1. How wonderful that you received so many fabulous items! Very exciting!
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  2. Mary Kay kosmetiku jsem zatím nikdy nezkoušela, ale láká mě to a věřím, že je skvělá! :)

    ReplyDelete