NOTINO SUMMER WISHLIST 2021

15:17

            Ahojte! Ako sa máte? Tentokrát som si pre Vás pripravila jeden inšpiratívny článok, v ktorom Vám predstavím aktuálne produkty, ktoré by som si chcela počas leta zaobstarať. Nachádzajú sa tu rôzne produkty, a to hlavne kozmetické. Prvým produktom, je parfumovaná voda od francúzskej značky Lancôme, a to La Vie Est Belle. Myslím si, že tento parfum Vám rozhodne nemusím predstavovať, no ja som ho zatiaľ mala možnosť len vyskúšať na jednej vzorke. Keďže ma neskutočne oslovil, neváhala som ani chvíľku a hneď som si ho zaradila do môjho wishlistu. Sladká kvetinovo-ovocná vôňa vo mne evokuje pokoj, sviežosť a letné obdobie. Keď som si vyhliadla môj druhý produkt, zaujal ma hlavne kvôli kladným recenziám. Jedná sa o produkt od švédskej značky Maria Nila, ktorá sa zaoberá predovšetkým vlasovou kozmetikou. Zaujalo ma aj to, že produkty Maria Nila majú organický pôvod a sú šetrné k životnému prostrediu. Všetky produkty sú 100% veganské, a neobsahujú ftaláty ani parabény. Vybrala som si túto vyživujúcu masku na vlasy Colour Refresh Pearl Silver

Čo sa týka makeupu, snažím sa ho počas leta zminimalizovať, tak by som si chcela zaobstarať iba špirálu od značky L’Oréal Paris - Lash Paradise a výrazný dlhotrvajúci červený rúž DIOR Rouge Dior. Keďže sa jedná o pomerne drahšiu cenovú kategóriu, tak ešte porozmýšľam nad tým pravým odtieňom, ale momentálne ma oslovil tento sýto červený odtieň. Hľadala som ešte aj vhodný hydratačný denný krém a narazila som na tento ľahký hydratačný krém od značky Vichy. Krém je vhodný pre normálnu až zmiešanú citlivú pleť, takže dúfam, že mi bude vyhovovať. Tiež mi už dochádza môj obľúbený čistiaci gél od La Roche Posay, ale po skvelých skúsenostiach so značkou Bioderma by som veľmi rada vyskúšala aj tento čistiaci gél. Čistiaci gél s ružovým balením nájdete pod názvom Bioderma Sensibio Gel Moussant. Je v ponuke v rôznych veľkostiach od 100ml-500ml. Uvádza sa, že je veľmi šetrný a jemný, tak sa už naň veľmi teším a samozrejme Vám potom prinesiem aj recenziu. :) 

Moja staršia žehlička na vlasy si to už doslúžila, takže som tiež hľadala vhodného nástupníka a našla som ho! Žehlička na vlasy Philips Prestige SenselQ BHS830/00 ma oslovila už na prvý pohľad. Ten dizajn je neskutočný! Keďže má 3 režimy, k vlasom je oveľa šetrnejší ako ostatné žehličky. Olejov predsa nikdy nie je dosť a tak som narazila na známy multifunkčný olej od značky Nuxe - Huile Prodigieuse. Olej je vhodný nielen na tvár ale aj na vlasy a celé telo. Recenzie ma v tomto výbere ešte viac presvedčili. Hľadám aj nový šampón, keďže šampóny striedam veľmi často a narazila som na značku Alfaparf MilanoVlasy nielen chráni pred vyblednutím ale aj ošetruje, hydratuje a dodáva im lesk a pružnosť. A to presne potrebujú moje vlasy! Čo sa týka recenzií, bola som veľmi milo prekvapená. Žeby som našla moju obľúbenú značku? Je to teda dosť možné! 


Ako sa Vám páčil môj wishlist na toto leto? Ak by Vás nejaké produkty zaujali, všetky môžete nájsť na Notino, kde majú dokonca aj skvelé výpredaje a ceny! Ktorý produkt z tohto výberu je Váš obľúbený? Máte skúsenosť s nejakým produktom? Ak áno, s ktorým a či ste boli (ne)spokojné? 

You Might Also Like

2 comments

  1. Některé produkty by mě také potěšily, ať se ti podaří si je pořídit. :))

    ReplyDelete
  2. Vybrala si si skvelé produkty :) Notino má úžasný výber, veľakrát chodím pozerať, čo majú nové

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    ReplyDelete