SEPTEMBROVÝ MINI HAUL | NAZUBY.EU

14:19


Ahojte! Dnes tu máme naozaj krásne jesenné počasie! Ja som sa minulý týždeň vydávala a pravdupovediac ešte by som si potrebovala oddýchnuť aspoň 1 týždeň. :D Dúfam, že si aj vy užívate toto príjemné počasie a víkend trávite v exteriéri.  Ešte v septembri mi prišiel balík z internetového obchodu nazuby.eu, kde ponúkajú veľký sortiment produktov pre zubnú starostlivosť. Táto stránka mi veľmi prirástla k srdcu, keďže s ňou už dlhšie spolupracujem a stále som bola s objednávkami veľmi spokojná. Nájdete sú rôzne produkty pre zubnú starostlivosť ale aj maškrtky ako sú žuvačky. Ja som si hneď zaobstarala dva druhy žuvačiek a mnoho iných nevyhnutností. Tak poďte teda so mnou, pozrieme sa nato spoločne. V mojej objednávke sa ocitli aj bežné produkty ako je ústna voda alebo zubná niť, no na testovanie som si vybrala aj zaujímavejšie produkty. 

V mojom košíku sa objavili hneď dve zubné pasty od značky Yotuel  a od značky Natura Siberica,  pričom obe zubné pasty sú bieliace. Na obe zubné pasty som čítala samé dobré recenzie. Obe majú veľmi príjemnú vôňu a šetrné zloženie. Čo sa týka ceny, tak vyššie spomenutá pasta Yotuel je o niečo drahšia, ale sľubuje o to väčší účinok. Jedná sa o špičkový bieliaci zubný krém s obsahom karbamid peroxidu a xylitolu a príchuťou Wintergreen, ktorý šetrne bieli a odstraňuje pigmenty z povrchu skloviny. 

Zo žuvačiek som si vybrala hneď dva produkty, a to jeden od výrobcu Miradent s príchuťou mäty a od mojej obľúbenej značky CuraproxKeďže som maniačka na žuvačky, a tie s pridaným cukrom mi vôbec nevyhovujú, hneď som po týchto zatúžila. Obsahujú aktívne uhlie, čím taktiež napomáhajú k krajším, belším zubom. Ich chuť je úžasná, jemná mentolovo-citrónová. Na záver by som sa Vám ešte predstavila tohto malého pomocníka, ktorý Vám zanechá naozaj krásne biele zuby už po prvom použití! Neverila som vlastným očiam! Budem si ho musieť objednať vo väčšom prevedení! 

Ako sa Vám páčil tento druh príspevku? Poznáte tento e-shop? Majte krásny deň! :)

You Might Also Like

1 comments

  1. It looks like you received a lot of useful items! Congratulations on getting married! It will definitely take some time to settle back into everything. Wishing you all the best <3
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete