ČO SA MI OCITLO V POŠTOVEJ SCHRÁNKE? #2 | TIE NAJKRAJŠIE DEKORÁCIE

10:48

Dnešný článok sa bude niesť v znamení menších noviniek, ktoré som si zaobstarala. Najpraktickejšou vecou je práve tento kovový zásobník na vreckovky, ktorý som si objednávala zo stránky stoklasa.cz. Cenovo sa táto krásna dóza pohybuje na úrovni okolo 298czk. Myslím si, že táto čiastka je za takúto "dekoráciu" iba vážne malá. Konečne som mohla vyhodiť klasickú papierovú krabičku za túto luxusný doplnok, oživí nielen celú obývačku ale je aj neskutočne praktická. Rozhodne neľutujem kúpu a rozmýšľam, že si zaobstarám jednu aj v inej farbe, jedna mi vážne nestačí. Zo stránky stoklasa.cz som si ešte objednávala aj jarné dekorácie, ktoré si ukážeme v nasledujúcom článku. Myslím si, že sa máte načo tešiť. Ja som z nich unesená. Druhou dekoráciou je táto sviečka značky O.W.N. candle, ktoré proste milujem! Žiadna iná značka sviečok ma ešte takto neoslovila. Jedná sa o produkty z čistého rastlinného vosku, neboli testované na zvieratách, používajú organické látky a sú vyrábané ručne!❤ To je asi najväčším plusom. A tá vôňa! Ani som ju nemusela zapáliť, hneď od nej voňal celý dom. Niečo neskutočné. Sviečku som objednávala z ich originálnej zahraničnej stránky, balíček mi prišiel za necelý týždeň. Dodanie lepšie ako u niektorých slovenských e-shopoch. :)
Ďalšie sú tieto vonné vrecúška zo stránky demdaco.cz, ktoré obsahujú právu francúzsku levanduľu. Tieto vrecúška sa dajú použiť aj do šatníka alebo len tak ich môžete umiestniť po celom domu. Ich vôňu zacítite hneď pri vstupe a ten ich dizajn! Cena za tieto vonné vrecúška s provensálským nádychom sa pohybuje na rozhraní 130czk. Pôsobia na Vás tak jedinečne, tak "vintage". Ja som si objednávala set, v ktorom boli 4 takáto vrecúška, každé z nich má iný dizajn. Navzájom sa doplňujú a rozhodne každému upútajú pozornosť.

You Might Also Like

11 comments

  1. Jů levandulové pytlíčky, tu vůni zbožňuji :-) ještě by se mi líbily s vůní růží... dala bych si je do skříně na provonění prádla :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  2. Levandulové vrecúška zbožňujem a tieto majú neskutočne nádherný dizajn!:) A zásobník na vreckovky vyzerá nádherne:)

    Saja Frey Blog

    ReplyDelete
  3. Jednou mi kamarádka dala k Vánocům levandulový polštářek! Nikdy se mi tak dobře neusínalo!! :) Dekorace jsou opravdu moc hezké! :)
    THE WORLD BY MARIA

    ReplyDelete
  4. Levanduľa má naozaj príjemnú vôňu a podobné vrecúška som dostala pred rokom k meninám a ešte stále voňajú ako nové <3
    WITH GREY WOLF

    ReplyDelete
  5. no tak tie sú roztomilé :) a tá sviečka! :) musí nádherne voňať :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  6. Som strašne rada že som naďabila na tento článok, keďže zariaďujeme nový byt a už mi dochádzajú stránky z ktorých čerpám, určite checknem obe spomínané!

    www.nasklee.com

    ReplyDelete
  7. Nádherné věci a pěkné fotky. Z e-shopu Stoklasa jsem akorát včera objednávala. Neodolala jsem značce Anekke a koupila kabelku. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  8. Jedním slovem nádhera ! Fotky jako z pohádky ! :)

    LenaČerge

    ReplyDelete
  9. Wau, tak toto vyzerá úplne super :) Takže máš teraz nádherne voňajúci bytík :)

    Katkine kozmetické dobrodružstvá

    ReplyDelete