LIMITOVANÁ KOLEKCIA LIPA OD MANUFAKTURY

08:53

Pred pár dňami sa mi opäť objavil jeden balík v poštovej schránke a to od e-shopu Manufaktura.sk. Kvalitná česká kozmetika už má svoje pobočky aj na našom území, takže nemusíte objednávať iba z e-shopu, stačí Vám, ak zájdete do tej najbližšej predajne. Kozmetika s originálnymi prírodnými ingredienciami je dostupná už v 11 predajniach. 
VeganZostala som veľmi milo prekvapená, keď som od nich obdržala nádherný limitovaný set z blahodarnej lipy. Kedže prichádza chladnejšie obdobie, treba myslieť hlavne na našu pleť a pokožku, pretože práve takéto počasie im dáva najviac "zabrať". Blahodarné výťažky z lipových kvetov prispejú k hebkej, hydratovanej a mladistvej pleti a pokožke a zaručia im primeranú ochranu potrebnú v chladných mesiacoch. Set, ktorý som obdržala obsahoval hneď niekoľko krásnych produktov. V balíku si našlo miesto mydlo s lipovým výťažkom, sprchový gél, krém na ruky, balzam na pery a dámska toaletná voda LÍPA.

Pred pár týždňami sme tu mali príspevok aj o kozmetike zo setu z Mŕtveho mora, ktorá ma taktiež veľmi očarila. Nielen to, že mi pleťový krém pomohol zlepšiť stav mojej jemnej akné, konečne som našla aj vhodný sprchový gél pre moju citlivú pokožku. Keďže obsahuje panthenol, bola to jednoznačná voľba. A ako som spokojná s týmto balíkom? Úprimne... naozaj sa neviem rozhodnúť ktorý set sa im podaril lepšie. Ak by som sa mala rozhodnúť, ktorý set by som si znova kúpila, nevedela by som Vám odpovedať. Sú to dve rozličné kombinácie, ale jedno majú určite spoločné. Že sú vyrábané s láskou a hlavne z prírodných ingrediencií, ktoré sú v dnešnej dobe veľmi cenné. Všetky produkty od
Manufaktúry obsahujú nadmerné množstvo naturálnych látok, takmer vždy je to nad 95%! 
Všetky produkty sú s niečím zvláštne, no blahodarné účinky má každé z nich. Obsahujú cenné materiály ako je napríklad kokosový a olivový olej,výťažok z lipy, mandľový olej, panthenol, obilné výťažky, marhuľový olej, včelí vosk, bambucké maslo, vitamín E... a mnoho ďalších ingrediencii. 

You Might Also Like

7 comments

  1. Manufakturu chci konečně vyzkoušet. :) ale jinačí vůni. :)
    Soutěžíme o balíček

    ReplyDelete
  2. Miluji Manufakturu! Vlastně jinou kosmetiku doma ani nemám. V posledních měsících používám jen ji a jsem moc spokojená. :)
    Woodnote

    ReplyDelete
  3. Manufaktura je skvělá, její výrobky mám ráda, ale nejsem si jistá, zda by mi tahle řada voněla. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  4. Tuhle jsem nezkoušela, ale produkty od Manufaktury mám moc ráda.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  5. S Manufakturou mám skúsenosti len čo sa týka krémov na ruky a lipu si zase spájam iba s čajom :D Môže to byť zaujímavé spojenie :)
    Recenzie-Kozmetiky

    ReplyDelete
  6. Ja Manufakturu milujem a vždy s radosťou skúšam ich nové produkty :) Tie kolekcie, balenie a vône sú neskutočné!

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete