NOTINO HAUL | HELLO, NOVEMBER!

10:23

Prajem Vám krásnu nedeľu dievčatá! Vďaka spolupráci s e-shopom Notino, si vždy rada niečo vyberiem z ich ponuky, a tak to bolo aj tentokrát. Pred nedávnom som si opäť nejaké produkty vyhliadla a rovno ich aj objednala. Tentokrát som si vybrala nejaké produkty aj pre mojich najbližších a to pre maminu a ocina. :)

Olivia garden, hrebeň, hair, vlasy, recenzia, notino, blog,blogerka
Vďaka skvelým hodnoteniam ma zaujala táto kefa na vlasy Olivia Garden EcoHair so štetinami z diviaka. Je úžasná! Už pri prvom pohľade na ňu som vedela, že s ňou budem spokojná. Je veľmi šetrná k vlasom, má ergonomický tvar-zlepšuje, uľahčuje rozčesávanie. Moje vlasy sú vyrovnanejšie a jemnejšie. 
Alpecin,tonikum na vlasy, vypadávanie vlasov, posilnenie vlasov, vlasy, recenzia, hair
Ďalším produktom, ktorý som si vybrala bol tento tonikum proti vypadávaniu vlasov pre citlivú pokožku hlavy od značky Alpecin Medicinal Special. Jedná sa o bezoplachovú starostlivosť : 
  • pôsobí preventívne proti vypadávaniu vlasov
  • upokojuje podráždenú pokožku hlavy
  • zanecháva vlasy krásne lesklé a vitálne
Vybrala som si ho na základe kladných recenzií, tak som zvedavá či zaručí to, čo aj sľubuje. :)
Vitamin C, sérum, serum, face, delia, notino, recenzia, blogger, blog, blogerka, review
Už dlho hľadám kvalitný ale aj cenovo dostupný sérum s vitamínom C. Konečne som natrafila na jeden vhodný od značky Delia Cosmetics - Professional Face Care Vitamin C. Jedná sa o rozjasňujúce sérum s vitamínom C na tvár, krk a dekolt. Objednala som si ho na základe kladných recenzií. Cena za 10ml/3.90€. Zatiaľ som veľmi spokojná, používam ho iba večer po očistení pleti a pigmentácia po akné sa zmiernila! :) 

V mojom košíku sa objavila aj táto gélová linka od značky Maybelline, na ktorú som narazila u jednej zahraničnej blogerky. Balenie obsahuje aj aplikátor - štetec, ktorý nám zaručuje vytvoriť aj tzv. "smokey" efekt. 
Matrix, shampoo, šampón, blond, blondie, haircare, vlasy, recenzia, notino, review
Matrix Total Results Hello Blondie ochranný šampón pre blond vlasy je mojím prvým produktom od tejto značky. Má veľmi príjemnú, sviežu vôňu a moje vlasy si ho veľmi obľúbili. Používam ho len veľmi krátku dobu, viac sa o ňom dozviete v nesledujúcim recenziách. :) Veľmi rada by som vyskúšala aj iné produkty od tejto značky, a už teraz rozmýšľam, že ktoré by to boli. Máte nejaké tip ? Určite dajte vedieť!
garnier, masky na tvár, látkové masky, hydratácia, facemask
Opäť som si doplnila zásoby masiek od značky Garnier, jedná sa o látkové masky, ktoré sa vyznačujú výrazným hydratačným účinkom. Jednou z nich je superhydratačná textilná vyplňujúca maska moisture + Aqua Bomb. Je určená najmä na dehydrovanú pleť, ktorá potrebuje vyživiť, hydratovať a rozjasniť.  Druhá maska je tiež hydratačná - Hyaluronic Aloe. Obsahuje taktiež kyselinu hyalurónovú, ktorá vypĺňa vrásky a zjemňuje tón pleti.
akné, pimple, vyrážka, recenzia, náplaste, Cosrx, kórejská kozmetika, patches, kozmetika, problematická pleť
Posledným produktom sú tieto „zázračné“ náplaste na akné od mojej obľúbenej kórejskej značky COSRXClear Fit Master Patch obsahuje 18 náplastí. Sú malé a priehľadné, umiestňujú priamo na vyrážku, a počas dňa ho zamaskujú, a zároveň zmierňujú zápal, čím sa vyrážka oveľa rýchlejšie zahojí. Zatiaľ som ich použila 2x na jednu veľmi boľavú vyrážku, a vyrážka sa zahojila za oveľa kratšiu dobu! :) Samozrejme od týchto náplastí nečakajte veľký zázrak, je to len pomocník pri urýchlení hojenia. Najdôležitejšia je každodenná starostlivosť o pleť. :)

Toľko k môjmu haul článku, ako sa Vám páčia produkty, ktoré som si vybrala na testovanie? :) Máte skúsenosti s týmito značkami? Ak áno, určite mi to napíšte do komentára! :) 


You Might Also Like

6 comments

  1. No nějaký nový hřeben bych si potřebovala pořídit. :)
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  2. Pekné nákupy na notine majú veľa zaujímavých výrobkov...

    ReplyDelete
  3. Skúšala si aj tie červené náplaste od COSRX? Je medzi nimi nejaký rozdiel? :)

    ReplyDelete
  4. Everything looks wonderful. Especially that brush! A gentle brush is always a good thing.
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  5. Z tvojho výberu poznám len masky na tvár od Garnier a sú skvelé, ale moc by ma zaujímalo aký bude to tonikum na vypadávanie vlasov.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  6. Nějaký kartáč bych také potřebovala, včera jsem na některé koukala v DM, ale nevybrala jsem. Tenhle vypadá moc dobře! :)

    ReplyDelete