ČO SA OCITLO V MOJEJ POŠTOVEJ SCHRÁNKE? | holime.eu

10:07

       Ahojte! Ako sa máte? Ja mám konečne trocha voľna a tak by som Vám rada ukázala balíček, ktorý mi prišiel pred pár dňami z holime.eu. Poznáte tento e-shop? Ak ho zatiaľ nepoznáte veľmi rada by som Vám ho dala do pozornosti, keďže na ňom nájdete aj produkty od značky Olaplex, ktorá je u nás menej dostupná a mnoho ďalších značiek. :)

        Ako vždy som si vybrala aj produkty, ktoré mi už pomaly "dochádzali", ale aj produkty, ktoré by som veľmi rada otestovala. Tým je práve aj kúra na vlasy Olaplex No.3 Hair Perfector vo 100 ml vyhotovení. Zatiaľ som nikdy nemala možnosť  vyskúšať produkty od značky Olaplex, no na základe prečítaných recenzií som neváhala ani chvíľku. Nie je to vôbec prekvapivé, že mojimi obľúbenými kozmetickými prípravkami sú práve produkty pre starostlivosť o vlasy. Kúru na vlasy som hneď vyskúšala a musím Vám povedať, že moje vlasy boli už po prvom aplikovaní na nepoznanie! Vlasy boli veľmi jemné, objemné a lesklé. Kúru som naniesla pred umytím na vlasy na cca 30 minút (uvádzajú min. 10 mm, maximálny čas nie je určený) a potom som si vlasy klasicky umyla šampónom. Z prípravku stačí naniesť veľmi málo, takže aj toto menšie balenie Vám vydrží veľmi dlho. Na obrázku vyššie, sú moje vlasy po umytí ešte mokré. :) Medzi produktami, ktoré som si na testovanie vybrala sa nachádzal aj šampón pre citlivé vlasy Alpecin Hypo-Sensitive šampón na vlasy, ktorý je určený proti začervenaniu a suchej pokožke. Celkovo rada skúšam a striedam šampóny, keďže moje vlasy si na nový šampón veľmi rýchlo zvykajú, preto je to lepšie striedať šampóny. 

     
        Ďalší produkt, ktorého som už dlho obzerala patrí do kategórie 
starostlivosť o telo a je to maska na chodidlá Neutrogena CICA-Repair Foot Mask. Už sa neviem dočkať až ju vyskúšam, a napíšem o nej krátku recenziu. :) Podobnú masku na chodidlá som už mala možnosť vyskúšať a s výsledkom som bola veľmi spokojná, tak som ešte viac zvedavá ako dopadne toto testovanie.

Ako sa Vám páčia produkty, ktoré som si vybrala na testovanie? Poznáte ich? Ak áno, boli ste s nimi spokojné? :) Želám Vám pekný deň! 

You Might Also Like

2 comments

  1. Everything looks so great! A foot mask will definitely be a good thing ahead of sandal season!
    the creation of beauty is art.

    ReplyDelete
  2. Všechny produkty by mě potěšily, vypadají moc dobře a přeji ti, ať jsi s nimi spokojená! :)

    ReplyDelete